Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

10% popusta - STAND UP Z MARTINO IPŠA IN KLEMNOM BUČANOM (oseb: 1) v vrednosti 15€, le za 13€

10% popusta - STAND UP Z MARTINO IPŠA IN KLEMNOM BUČANOM (oseb: 1) v vrednosti 15€, le za 13€

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vstopnica za Stand up večer z Martino Ipša in Klemnom Bučan.
Bon velja na dan 25.11.2014.


Kastaltrgovina.si in Zavod za kulturo Maribor vas vabita na niz STAND UP večerov z najbolšimi in najuspešnejšimi slovenskimi stand up komiki.

25.11.2014 ob 20.00 uri bosta trebušne mišice trenirala Martina Ipša in Klemen Bučan. Dogodek bo potekal v Koloseju Ljubljana.

Martina:

Stand up komičarka, ki je več kot le to. Gledališka stand up komedija Muca Maca 2, komedija XXL Bejbe, stand up oddaja Brez dlake na jeziku in satirična oddaja Bizarno aktualno, muzikal ekipe Pop TV-jevcev Mož iz Manče, muzikal Prava dekleta; in še bi lahko naštevali. V polju humorja in odrskega ustvarjanja se uspešno predstavlja kot avtorica, scenaristka in igralka. Je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih stand up nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. Po šestih letih in 600 raznovrstnih nastopih v Sloveniji in na Hrvaškem vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno. Ker verjame, da se je treba prvo treba znati pošaliti iz sebe, da si potem pridobiš pravico komentirati druge, se zna dobro ponorčevati iz sebe.

Klemen:

Klemen Bučan se je z igranjem in zabavanjem ljudi srečal že v osnovni šoli. Po končani srednji šoli je dokončen preskok v svet showbiznisa doživel s filmom Tu pa Tam, kjer je igral Buddho, enega od štirih glavnih junakov. Na snemanju je spoznal Mikija Bubulja, ki ga je povabil k predstavi Izbrisani, s katero je dve leti gostoval po Sloveniji, in nekje na poti se je rodila tudi ljubezen do stand up komedije. Debitiral je maja 2006 in od takrat naprej je stand up komedija Klemenova največja ljubezen. Klemen je na odru energičen, dotika se različnih tem, od Kekca, Telovadbe v osnovni šoli, pa do tega, kako bi izgledala prešernova poezija v našem času in kakšne nasvete bi delila Danica Lovenjak, če bi bil Danica on sam! V svoje nastope vključuje glasbene in raperske vložke, ne bodite pa presenečeni, če na odru tudi zapleše. Do danes je nanizal že blizu 400 nastopov, in se zaradi svojega humorja razvil tudi v odličnega voditelja prireditev. Dela tudi kot radijski moderator na Radiu 1 ter vrti glasbo kot DJ Buchan.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.