Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ambient hotel 3*: 3-urno razvajanje v sobi z okroglim ležiščem -51%!

Ambient hotel 3*: 3-urno razvajanje v sobi z okroglim ležiščem -51%!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

V elegantni sobi z okroglim ležiščem se pocrkljajta z ohlajeno penino in ne pozabita izkoristiti posebnega popusta na masaže v Thai Nan salonu. Za 2 osebi le 49 €, namesto 99 €!



Kaj ponudba vključuje?
3-urni najem sobe z okroglim ležiščem,steklenica penine v sobi ob prihodu,brezplačno parkirišče,brezplačni Wi-Fi,20% popust na masaže v Thai Nan Domžale (v Ambient Hotelu)*.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.1.2015.Opis ponudbe
Odklopita skrbi, pobegnita mestemu vrvežu in se sprostita v mirnem predmestju Ljubljane. Eleganten tematski hotel Ambient krasijo sobe, ki so razdeljene na 10 slovenskih regij. Vsaka soba je opremljena individualno in predstavlja svojo geografsko in kulturno znamenitost Slovenije. Najboljše sobe pa so opremljene s posebnimi okroglimi ležišči, kjer se bosta pocrkljala s steklenico ohlajene penine.
Poleg čudovitih sob, vam je v hotelu na voljo center tajskih masaž Thai Nan, kjer si lahko privoščite sproščujočo masažo ali romantično razvajanje v savni in jacuzziju. Lahko pa se z roko v roki sprehodita po slikovitem Volčjem Potoku, kjer vas jeseni park in gozd očarata in prevzameta z barvitostjo, ki je ne premore noben drug letni čas.
Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-urno razvajanje v sobi z okroglim ležiščem, za 2 osebi, vas bo stal le 49 €, namesto 99 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Ambient hotel 3*: 2-dnevni prestižni oddih v sobi z okroglim ležiščem -51%! Opombe
Obvezna predhodna rezervacija na (0)8 200 20 00 ali info@ambienthotel.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Aškerčeva ulica 6a, 1230 Domžale.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.1.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.* Masaže se doplačajo direktno v hotelu.Možna neobvezna doplačila: doplačilo za razvajanje v apartmaju “Jesen” 40 €, doplačilo za nočitev 30 €/sobo/dan in doplačilo za večerjo v restavraciji hotela od 10 €/osebo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ambient hotel Kontaktni podatki: (0)8 200 20 00 ali info@ambienthotel.si Lokacija ponudnika: Aškerčeva ulica 6a, 1230 Domžale


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.