Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mesečna karta za vadbo pilates, Ljubljana, Slovenija - 40,00 EUR - Mesečna karta za vadbo pilates., 8 obiskov pilates vadbe.

Mesečna karta za vadbo pilates, Ljubljana, Slovenija - 40,00 EUR - Mesečna karta za vadbo pilates., 8 obiskov pilates vadbe.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Redna vadba je nujno potrebna za zdravje in vitalnost v vseh življenjskih obdobjih saj ohranja mišično maso, kostno gostoto, vzdržuje in izboljšuje telesno kondicijo, ter pospešuje presnovo. Redna telesna dejavnost je bistvena sestavina za ohranjanje zdravega srčno-žilnega sistema. Zdrava hrbtenica je steber zdravja, zato je dobro okrepiti mišice trupa. S krepitvijo dosežemo povezanost medeničnih, trebušnih in hrbtnih mišic, katere hrbtenici nudijo oporo.

Pilates vadba je serija zelo preciznih in nadzorovanih gibov, ki zaposlijo tako telo kot duha. Metoda pilates deluje iz notranjosti telesa proti mišicam na površju. Poseben sistem dihanja poudarja napetost v globokih trebušnih mišicah, ki okrepljene razbremenijo spodnje hrbtne mišice in delujejo preventivno pred poškodbami in bolečinami v spodnjem delu hrbta. Druge športne aktivnosti lahko škodijo našim sklepom, pilates pa jih ne obremenjuje. Pomemben del vadbe predstavlja tehnika dihanja, to je podporno dihanje, ki temelji na tem, da vdihujemo v rebra ali prsni koš in ob izdihu stisnemo mišice trupa ter aktiviramo mišice medeničnega dna. Odlično se dopolnjuje z ostalimi vadbenimi metodami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.