Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

7 dnevni INTENZIVNI PROGRAM zdravljenja parov, ki se srečujejo z neplodnostjo in nezmožnostjo spočetja otroka - USPEŠEN v 99% primerov in temelji na spočetju otroka NA NARAVEN NAČIN

7 dnevni INTENZIVNI PROGRAM zdravljenja parov, ki se srečujejo z neplodnostjo in nezmožnostjo spočetja otroka - USPEŠEN v 99% primerov in temelji na spočetju otroka NA NARAVEN NAČIN

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ne morete zanositi? Še niste dobili svojega največjega bogatsva? Ste vedeli, da ima kar 25% parov težave pri spočetju otroka?!
Poskušate spočeti otroka vendar neuspešno? Bili ste na medicinski umetni oploditvi in vam ni pomagala?
Če ste se prepoznali v zgornjih vprašanjih vam predstavljamo edinstven in intenzivni 7 dnevni program zdravljenja, kateri pa se je v 99% primerih izkazal za uspešnega!
V zadnjih 20-ih letih se je število parov, ki imajo težave pri zanositvi drastično povečalo. Kar 25% parov se srečuje s težavami pri zanositvi in vsaka četrta ženska ima spomntani splav.
Veliko parov poišče medicinsko pomoč, vendar vzroka ne najdejo in ne odgovorov, saj gre v večini primerov za neplodnost neznanega izvora.
Zaradi vsega naštetega je za spočetje pomebno zdravje in za zdravje je potrebno skrbeti že pred samim spočetjem otroka, ne samo v času nosečnosti.
Narava je zelo pametna in verjamemo, da vas ni pustila na cedilu.
7 dnevni intenzivni program za pare temelji na enostavnem načinu življenja, zdravem prehranjevanju, zdravljenjem z zelišči in vitamini. Poudarek je torej na spočetju otroka na naraven način!
Program je sestavljen tako, da se v času programa konzultirate s priznanim fizioterapevtom, ki se ukvarja z alternativno medicino, zato je pomembno s seboj prinesti tudi rezultate raziskav, ki ste jih že opravili pri osebnem ali specializiranem zdravniku, če te imate.
Na podlagi teh rezultatov, bo zdravnik za vas sestavil terapijo z zeliščnimi čaji, vam svetoval o zdravi prehrani, ob vsem tem pa se boste imeli priložnost tudi sporstiti in spočiti.
Program
7 dni boste preživeli v prelepi Fažani, kjer boste vsako jutro začeli s skrbno pripravljenim čajem, po receptu in mešanici, ki vam jo bo predpisal zdravnik. Drugi del jutra pa boste posvetili telovadbi in izvajali vaje skupaj s trokovnim in posebej za to usposobljenim timom.
Ker je program namenjen predvsem sprostitivi, boste deležni tudi medicinske masaže celega telesa. V času bivanja boste imeli tudi predavanje o zdravi prehrani in se posvetovali z fizioterapevtom, ki bo psebej za vas in prilagojeno vašim potrebam, predpisal terapijo.
Za darilo prejmete tudi sprostitveno masažo glave in friziranje v vrednosti 40€.
Ne zapravljajte denarja za neučinkovite medicinske terapije za umetno oploditev, ampak preizkusite program, ki je pomagal že mnogim parom in bo pomagal tudi vam do spočetja otroka na naraven način.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.