Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PERMANENTNO LAKIRANJE z OSNOVNO MANIKURO in nega s kokosovim oljem ter nanos hranilne kolagenske kreme

PERMANENTNO LAKIRANJE z OSNOVNO MANIKURO in nega s kokosovim oljem ter nanos hranilne kolagenske kreme

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Poudarite svojo čudovito notranjost z očarljivo zunanjostjo!
Lepi nohti in roke so ogledalo vsake ženske, kateri urejenost veliko pomeni. Poskrbite, da boste imeli lepe in urejene nohte, na katere boste ponosni.
Privoščite si DOLGOOBSTOJNO ENOBARVNO LAKIRANJE z OSNOVNO MANIKURO in nego s kokosovim oljem in nanosom hranilne kolagenske kreme v salonu FSS v Ljubljani.
Permanentno lakiranje je vstopilo na slovensko tržišče pred približno petimi leti, največji razpon pa doživlja ravno v dandanašnjem obdobju. Marsikdo ga napačno poimenuje "Gelish". Gelish (Hand&Nail Harmony) je zgolj blagovna znamka, ki skupaj z mnogimi drugimi kot npr. Gelfix (Orly), Gellacco (EF), Gel Lak (Juliana Nails), Lac sensation (Alessandro), Shellac (CND) skupaj sestavljajo skupino artiklov za dolgoobstojno lakiranje. Vsem je skupno, da se ga nanaša kot lak, drži pa kot UV gel. 
Obstojnost trajnega laka je odvisna predvsem od kakovosti naravnega nohta, saj na razplastenih in tankih nohtkih slabše drži, in pa seveda od natančne izvedbe celotnega postopka nohtne stilistke. Zelo pomembno je namreč, da konice naravnega nohta dobro zaščitimo. Ne smemo pa izpustiti tudi naravo dela posameznic, saj bo obstojnost slabša, če so nohti dolgo časa izpostavljeni vodi ali z nohtki večkrat udarimo ob trde predmete. Tako se razpon obstojnosti giblje od 14 dni pa vse do 5 tednov ali celo več. 
Lak se odstranjuje delno s piljenjem, delno s posebno tekočino, naravni nohti pa se polirajo samo z izredno nizko grobostjo polirne pile, ki naravnega nohtka ne poškoduje.V salonu je trenutno na voljo več kot 60 odtenkov. Privoščite svojim nohtkom urejen videz laka, ki kar traja
Kozmetični studio Visio svojim strankam poleg čudovitih in urejenih nohtkov, ponuja tudi široko paleto barvnih gelov in poslikav. 10-letne izkušnje v nohtni industriji jih uvrščajo med profesionalce, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo s spremljanjem novosti in obiski sejmov doma in v tujini. Veliko let so razvajali stranke v Kopru, s februarjem pa so se preselili na novo lokacijo v Ljubljano (Fužine). Natančneje v frizerski salon FSS Nove Fužine 7, 1000 Ljubljana.
Vabljeni, da profesionalnost spoznate ceneje!
Obiščite tudi facebook stran salona.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.