Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Praktični ročni sokovnik (45%)

Praktični ročni sokovnik (45%)

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praktični ročni
sokovnik

Prava prehrana je ključ do zdravega in dolgega življenja. A običajno nam priprava zdravih svežih jedi vzame preveč časa, zato vam predstavljamo praktični ročni SOKOVNIK, s katerim boste hitro in brez napora pripravljali sveže in zdrave naravne sokove.

V SAMO NEKAJ SEKUNDAH DO ZDRAVEGA NARAVNEGA SOKA
(juice) iz sadja in celo zelenjave po želji! Poskrbite za svojo "vitaminsko bombo" vsak dan saj vam bo telo hvaležno.

Sadje enostavno namestite v pokrovček sokovnik in zavrtite, hitro in z lahkoto. Iz sadja v pokrovčku se bo v spodnji del sokovnika izcedil sok naravnost v lonček. Le tega pa zaprete s pokrovčkom in iz skovnika nastane vaš oseben lonček za sok. Sok v lončku lahko tudi shranjujete v hladilniku in tako poskrbite, da vaš naravni sok ostane dlje časa svež.

Pomaranča, melona, lubenica, jabolko, kivi,....vse to in še več v nekaj sekundah in eni potezi postane naravni sok!

Nutricionisti po vsem svetu poudarjajo pomennaravnih in svežih napitkov iz sadaj in zelenjave, ki so pomembni za zdravo življenje. Ni diete, detox tretmaja (razstrupljanje telesa) in boljšega počutja ter ravnovesja telesa brez vnosa naravnih vitaminov in mineralov. Praktični SOKOVNIK vam bo pomagal, da hitro in enostavno izboljšate vaše prehranjevalne navade. Ko ste v službi ali na poti, vedno lahko iz nekaj koščkov sadaj pripravite naravni sok po vaši želji.

Enostavni in hitri SOKOVNIK za stiskanje sadno-zelenjavnih napitkov je izdelan iz nerjavečega jekla in ergonomske oblike, ki se prilega dlani. Lahko ga podarite tudi kot DARILO in poskrbite da bodo vaši prijatelji in družinski člani vedno imeli na razpolago kozarec poln vitaminov in mineralov.

Plačajte le 15,51 € namesto 28,20 € za praktični sokovnik za hitro in enostavno stiskanje naravnih sokov iz sadja in zelenjave.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CHCS514EX HLADILNIK CANDY
-5%
OMEJENA KOLIČINA

CHCS514EX HLADILNIK CANDY

359,99€ 339,90€ Odpri
Držalo za gobico SLING FLX črno
OMEJENA KOLIČINA
CJ100HE OžEMALNIK GORENJE
-10%
OMEJENA KOLIČINA

CJ100HE OžEMALNIK GORENJE

54,90€ 49,41€ Odpri