Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 73 % popusta na 30 minut vedeževanja po telefonu ali emailu. Izvedite svojo usodo in se znebite dvomov; Mariposa - Vedeževanje, svetovanje, delo z energijami, angelsko svetovanje!

SLOVENIJA: 73 % popusta na 30 minut vedeževanja po telefonu ali emailu. Izvedite svojo usodo in se znebite dvomov; Mariposa - Vedeževanje, svetovanje, delo z energijami, angelsko svetovanje!

73%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vedeževanje po telefonu ali emailu

Mariposa - Vedeževanje, svetovanje, delo z energijami, angelsko svetovanje


Vedeževanje je povezovanje človeka z vesoljem. Vesolje odgovarja na naša vprašanja v obliki simbolov, sličic in znakov, katere vedeževanje razbere in nam poda v obliki jasnega prerokovanja. Vedeževanje izhaja že iz antičnih časov, kadar so grki v preročiščih iskali odgovore na njihova vprašanja. Po temu pa so se razne oblike za vedeževanje razvijale vse do danes.

Danes je ena izmed najbolj uporabljenih oblik prerokovanja in napovedovanja prihodnosti ravno vedeževanje po telefonu. Vedeževanje po telefonu je zelo praktična oblika saj nam omogoča hitro in brez čakanja poiskati naše odgovore na vse dvome in tegobe.

Kakšne so bistvene razlike pri vedeževanju v živo in vedeževanje preko telefona?

Pri vedeževanju v živo lahko pred seboj spremljate kako se obračajo karte, lahko spremljate tok energije, ki se prenaša med vami in vedeževalcem. Neprestano spremljate vedeževanje, obračanje kart in tako lahko tudi sami začutite in predvidite v katero smer bodo odgovori sledili. Ni nujno pa, da vam bo vedno prijetno in to pisano na kožo. Lahko, da se v prostorju kjer poteka vedeževanje ne počutite ugodno, komot in ste zategnjeni, kar prinaša pretok negativne energije. Tukaj pa obstajajo bistvene razlike, ki govorijo v prid vedeževanju po telefonu. Kadar se odločite za vedeževanje po telefonu, pokličete vašega vedeževalca v vam ugodnem položaju, ponavadi od doma, kjer se počutite najbolj varno in sproščeno. Ravno tako je na drugi strani linije, kjer se tudi vedeževalec počuti ugodno v svojem najljubšem prostoru in položaju. Vse to povećuje energijo in omogoča dobro in natančno vedeževanje vaše prihodnosti. To pa še ni vse. Obstajajo še druge prednosti, ki govorijo v prid vedeževanju po telefonu:

Vedeževanje lahko opravite kadarkoli in kjerkoli.

Ni vam potrebno potovati do vedeževalca. Vedeževanje lahko opravite od doma, s tem pa se še izognite tegobam, če bi vas kdo opazil.
Vašo prihodnost napovejo takoj. Še nikoli ni bilo tako hitro vedeževanje prihodnosti.
Lahko pokličete za vedeževanje tudi iz avta, ko ste recimo v gneči ali čakate na koga.

Obstaja torej še veliko več prednosti, ki govorijo v prid vedeževanju po telefonu. Prepričajte se sami in kdaj poizkusite.

Plačaj le 7,50 € namesto 35,00 € za 30 minutno vedeževanje po telefonu ali emailu in se znebite dvomov glede partnerskega odnosa, ljubezni, zdravja, zaposlitve, šolanja, posla ali financ.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.