Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KRŠKO - SENOVO: 65% popusta na popolno nego obraza in diamantni piling: globinska nega obraza + oblikovanje in barvanje obrvi + ampule + ultrazvok + diamantni piling + maska + masaža + zaključna krema; Studio Lea

KRŠKO - SENOVO: 65% popusta na popolno nego obraza in diamantni piling: globinska nega obraza + oblikovanje in barvanje obrvi + ampule + ultrazvok + diamantni piling + maska + masaža + zaključna krema; Studio Lea

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nega obraza in diamantni piling

Studio Lea


"Če se spremeni psihično stanje človeka, se ta sprememba odrazi tudi na njegovem telesu, in obratno - če se spremeni videz telesa, se spremeni tudi psihično stanje." (Aristotel)

Nega obraza je pomembna, saj pripomore k mladostnejšem videzu in lepi koži. Poleg odnovne nege, boste deležne tudi masaže obraza, diamantnega pilinga in oblikovanja obrvi. Vaš obraz bo spet pomlajen in nežen.

Diamantni piling:

Diamantni piling je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi.

Ultrazvok obraza:

Ultrasonic naprava za profesionalno nego obraza deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja. Ploskev s katero izvajajo globinsko čiščenje vibrira z 25000 vibracijami na sekundo, kar v bistvu izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo.

Oblikovanje obrvi:
Namen oblikovanja obrvi je predvsem bolj odpreti oko, narediti obrvi bolj jasne, definirane in prefinjene ter predel okoli oči bolj jasen in čist. Na koncu se obrvi še pobarva, da lepše pridejo do izraza.

Na koncu bodo vaš obraz tudi zmasirali in obogatili z zaključno kremo.

Plačajte le 22,00 € namesto 65,00 € in poskrbite za popolno polt z nego obraza in diamantnim pilingom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.