Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Aqua Larix: Celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi -46%!

Aqua Larix: Celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi -46%!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščita si odklop od mestnega vrveža in uživajta v kopanju in savnanju v osrčju Alp! Celodnevno kopanje in savnanje v Vodnem parku Aqua Larix, za 2 osebi, le 25 €, namesto 46 €!



Kaj ponudba vključuje?
Celodnevno kopanje in savnanje v Aqua Larixu za 2 osebi.Velja za vstop med tednom ali za vikend.DARILO: 20% popust na vse masaže za kupce Mestoidej v Aqua Larixu!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 20.12.2014, razen v času zapiranja.**Opis ponudbe
V osrčju Alp, stran od skrbi in mestnega vrveža, se predajte blagodejnim učinkom čiste planinske vode in se naužijte se prekipevajoče energije lepote, miru in spokojnosti narave.
Bazenski kompleks obsega preko 400 m2 vodnih površin, kjer lahko zaplavate v notranjem bazenu z vodo ogreto na 30 stopinj celzija. Lahko pa uživate v whirpoolu, ki vas bo s svojimi 36 stopinjami celzija zagotovo ogrel in sprostil z masažnimi vodnimi efekti.
V savna centru vam bodo na voljo finska, infra rdeča in turška savna, ki vsaka po svoje blagodejno vpliva na telo in duha. Ohladite se lahko v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. V prijetnem prostoru za počitek pa bo na vas čakal topel čaj in sveže sadje.
Ne pozabita izkorisititi še 20% popusta na vse masaže za kupce Mestoidej.
Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celodnevno kopanje in savnanje, za 2 osebi, vas bo stalo le 25 €, namesto 46 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5 €, preostalih 20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Wellness Špik: Celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi -48%!
Opombe
Za več informacij se obrnite na 04 588 45 00.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora.Ponudba velja za 2 osebi.**Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 20.12.2014, razen v času zapiranja: 16.11.-29.11.2014. V času zapiranja lahko potrdilo o ekskluzivni ceni koristite v Wellness Špik.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*DARILO: 20% popust na vse masaže za kupce Mestoidej! Masaža se doplača pri ponudniku.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hit Alpinea d.d., Aqua Larix Kontaktni podatki: 04 588 45 00 Lokacija ponudnika: Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.