Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ženske spodnje hlačke ali tangice v velikosti od 36 do 48 (25%)

Ženske spodnje hlačke ali tangice v velikosti od 36 do 48 (25%)

26%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ženske spodnje hlačke ali tangice


V današnji ponudbi vam je na voljo več vrst ženskih spodnjih hlačk ali tangic. Vse so narejene iz prijetnih in neagresivnih materialov (poreklo EU), lahko pa izbirate med velikostmi od številke 36 do številke 48 za spodnje hlačke in 46 za tangice.

Izbirate lahko med:
  • Hlačke in tangice Susan - Elegantne Hlačke/tangice krojene iz lepe žakarske tkanine in elegantnega satena v krem barvi, okrašene s finim zlatim vezenjem. Obenem jih krasi čudovita satenasta pentljica na sprednjem delu.
  • Hlačke in tangice Lorin - Zapeljive hlačke/tangice krojene iz kremastega satena okrašene in z lepim cvetličnim potiskom ter čipko mornarsko modre barve Hrbtni del hlačk je iz gladke mornarsko modre tkanine, na zgornjem robu okrašen z čipko.
  • Hlačke in tangice Violet - Očarljive hlačke/tangice krojene iz vijoličnega satena, okrašene z nežnim črnim cvetličnim potiskom in čudovito čipko v črni barvi. Zadnji del hlačk je iz gladke tkanine in čipke. Hlačke obenem krasi čudovit satenast trak, ki se prepleta na zadnjem delu.
  • Hlačke z visokim ali z niskim pasom Merilyn v beli in črni barvi - Elegantne hlačke krojene iz polprosojnega materiala. Rahlo elastična tkanina omogoča popolno prileganje. Na sprednji strani jih krasita nežna pentljica in kamenček.
  • Hlačke in tangice Pamela - Klasične hlačke/tangice so spredaj okrašene s čipko z vzorcem cvetlic. Nežna pentljica na sprednjem delu. Hlačke v rdeči, modri, črni beli in turkizni barvi. Tangice v rdeči, modri, črni, beli in turkizni barvi.

Plačajte le 12,60 € namesto 16,90 € za spodnje hlačke ali tangice in si izberite svoj najljubši kos spodnjega perila.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.