Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ženski nedrček v velikosti do 100 J (25%)

Ženski nedrček v velikosti do 100 J (25%)

26%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ženski nedrček v velikosti do 100J


V današnji ponudbi vam je na voljo več vrst ženskih nedrčkov. Vsi so narejeni iz prijetnih in neagresivnih materialov (poreklo EU), lahko pa izbirate do velikosti 100J.

Izbirate lahko med:
  • Podloženi in polpodloženi nedrček Susan - Eleganten podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasen dekolte in podporo. Oblikovan je iz lepe žakarske tkanine, okrašen s finim zlatim vezenjem. Zadnji del nedrčke je iz gladke tkanine v krem barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom.
  • Podloženi in polpodloženi nedrček Lorin - Lep podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasen dekolte in podporo. Oblikovan je iz krem satenaste tkanine, okrašen z mornarsko modrim potiskom. Zgronji del košaric je okrašen s čudovito čipko v mornarsko modri barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom. Zadnji del nedrčka je iz gladke tkanine v mornarsko modri barvi.
  • Podloženi in polpodloženi nedrček Violet - Očarljiv podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasno obliko in popolno prileganje. Oblikovan je iz vijolične satenaste tkanine, okrašen z nežnim črnim cvetličnim potiskom. Zgornji del košaric je okrašen s čudovito čipko v črni barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom. Zadnji del nedrčka je iz gladke satenaste tkanine v črni barvi.
  • Nedrček Merilyn posebej za velika prsa - Eleganten polprosojen nedrček z mehko košarico v črni ali beli barvi. Rahlo elastična tkanina omogoča popolno prileganje in oporo. Oblikovan je posebej za velika prsa, velikosti košarice od D do J. Na sprednji strani, med prsmi, ga krasita nežna pentljica in kamenček.
  • Nedrček Pamela v rdeči, modri, črni, beli in turkizni barvi - Prefinjen prosojen nedrček z mehko košarico. S čipko z vzorcem cvetlic. Zadaj je iz gladkega materiala. Svetli kamenček na sprednjem delu, da nedrčku ženski pridih.

Plačajte le 23,90 € namesto 31,90 € in si izberite svoj najljubši model nedrčka, ki je primeren tudi za ženske z velikimi prsmi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.