Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Komplet nedrček in spodnje hlačke ali tangice (30%) - kolekcija Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela

Komplet nedrček in spodnje hlačke ali tangice (30%) - kolekcija Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela

30%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Komplet nedrček in spodnje hlačke ali tangice - kolekcija Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela


Komplet posameznih kolekcij nedrček + hlačke ali nedrček + tangice kolekcij Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela. Velikosti hlačk so do številke 48, tangic do številke 46 in nedrčkov celo do številke 100J. Spodnje perilo je narejeno v EU.

Kompleti so sestavljeni po kolekcijah Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela:

  • Podloženi in polpodloženi nedrček Susan - Eleganten podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasen dekolte in podporo. Oblikovan je iz lepe žakarske tkanine, okrašen s finim zlatim vezenjem. Zadnji del nedrčke je iz gladke tkanine v krem barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom.
  • Podloženi in polpodloženi nedrček Lorin - Lep podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasen dekolte in podporo. Oblikovan je iz krem satenaste tkanine, okrašen z mornarsko modrim potiskom. Zgronji del košaric je okrašen s čudovito čipko v mornarsko modri barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom. Zadnji del nedrčka je iz gladke tkanine v mornarsko modri barvi.
  • Podloženi in polpodloženi nedrček Violet - Očarljiv podložen/polpodložen nedrček zagotavlja krasno obliko in popolno prileganje. Oblikovan je iz vijolične satenaste tkanine, okrašen z nežnim črnim cvetličnim potiskom. Zgornji del košaric je okrašen s čudovito čipko v črni barvi. Odstanljive naramnice so okrašene z ujemajočim satenom. Zadnji del nedrčka je iz gladke satenaste tkanine v črni barvi.
  • Nedrček Merilyn posebej za velika prsa - Eleganten polprosojen nedrček z mehko košarico v črni ali beli barvi. Rahlo elastična tkanina omogoča popolno prileganje in oporo. Oblikovan je posebej za velika prsa, velikosti košarice od D do J. Na sprednji strani, med prsmi, ga krasita nežna pentljica in kamenček.
  • Nedrček Pamela v rdeči, modri, črni, beli in turkizni barvi - Prefinjen prosojen nedrček z mehko košarico. S čipko z vzorcem cvetlic. Zadaj je iz gladkega materiala. Svetli kamenček na sprednjem delu, da nedrčku ženski pridih.
in

  • Hlačke in tangice Susan - Elegantne Hlačke/tangice krojene iz lepe žakarske tkanine in elegantnega satena v krem barvi, okrašene s finim zlatim vezenjem. Obenem jih krasi čudovita satenasta pentljica na sprednjem delu.
  • Hlačke in tangice Lorin - Zapeljive hlačke/tangice krojene iz kremastega satena okrašene in z lepim cvetličnim potiskom ter čipko mornarsko modre barve Hrbtni del hlačk je iz gladke mornarsko modre tkanine, na zgornjem robu okrašen z čipko.
  • Hlačke in tangice Violet - Očarljive hlačke/tangice krojene iz vijoličnega satena, okrašene z nežnim črnim cvetličnim potiskom in čudovito čipko v črni barvi. Zadnji del hlačk je iz gladke tkanine in čipke. Hlačke obenem krasi čudovit satenast trak, ki se prepleta na zadnjem delu.
  • Hlačke z visokim ali z niskim pasom Merilyn v beli in črni barvi - Elegantne hlačke krojene iz polprosojnega materiala. Rahlo elastična tkanina omogoča popolno prileganje. Na sprednji strani jih krasita nežna pentljica in kamenček.
  • Hlačke in tangice Pamela - Klasične hlačke/tangice so spredaj okrašene s čipko z vzorcem cvetlic. Nežna pentljica na sprednjem delu. Hlačke v rdeči, modri, črni beli in turkizni barvi. Tangice v rdeči, modri, črni, beli in turkizni barvi.

Plačajte le 34,20 € namesto 48,80 € za komplet nedrčka in hlačk ali tangic kolekcij Susan, Lorin, Violet, Merilyn in Pamela ter presenetite svojega dragega z novim seksi perilom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.