Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 57% popusta na 30 minutno LPG športno masažo hrbta ali nog. Preprečite bolečine, ki so posledice športa ali starih športnih poškodb s športno masažo z LPG tehnologijo; Devee center

LJUBLJANA: 57% popusta na 30 minutno LPG športno masažo hrbta ali nog. Preprečite bolečine, ki so posledice športa ali starih športnih poškodb s športno masažo z LPG tehnologijo; Devee center

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


LPG športna masaža hrbta in nog

Devee center


Po napornih treningih, pri katerih so mišične aktivnosti zelo povečane, se v mišicah slej ko prej pojavijo bolečine. Najhujše bolečine se ponavadi pojavijo dva dni po (pre)veliki obremenitvi. Mišica lahko zaboli že na dotik, nemalokrat pa se pojavijo tudi bolečine v sklepih. Organizem v nekaj urah normalizira nivo mlečne kisline, ki se ob veliki mišični aktivnosti tudi podre, bolečina v mišicah pa lahko traja nekaj dni in nam otežuje ali celo preprečuje nadaljnje športne aktivnosti. Bolečina izhaja iz poškodbe v notranjosti mišice na nivoju miofibrila. Izzvani vnetni proces in edem, ki se pojavi, ustvarjata pritisk na mišično ovojnico, kar povzroča bolečine.

Znanstvena študija, izvedena na športnikih, je pokazala, da LPG edermologija poškodovani mišici pomaga pri zmanjšanju edemov in bolečin ter vračanju oz. ohranjanju mišične moči. Edermologija je danes neizbežen del pripomočkov vrhunskih športnikov. Pomaga tudi pri odpravi posledic udarca v mišico. Deluje na notranjo krvavitev ter odpravo intramuskularnega edema, kar posledično blaži bolečine in omogoča hitrejšo sanacijo poškodbe. Primerna je tudi pri odpravi težav s krči. V primeru nategnjenih oz. natrganih mišic vzporedno z zdravljenjem pospešimo zaraščanje, uspešno blažimo posledice vnetja in fibroze ter mišici vračamo elastičnost.

Edermologija zelo uspešno in učinkovito pomaga pri sprostitvi mišic pred ali po fizični aktivnosti.

Gre za povsem neinvazivno metodo, kar pomeni, da z njo ne posegamo v človeško telo!

Fizioterapevti in maserji po celem svetu napravo LPG uspešno uporabljajo tako pri estetskih, kot tudi pri športnih in terapevtskih masažah, kot npr. pri masaži hrbta, nog, tretmajih za segrevanje in sproščanje mišic po ali pred treningom itd.

Izbrana paleta športnih ali terapevtskih masaž za vas:
  • masaža hrbta
  • masaža nog / rok
  • masaža za sproščanje ali segrevanje mišic (po ali pred treningom)
  • relaksacijska masaža vsega telesa

Plačajte le 13,00 € namesto 30,00 € in odpravite vse bolečine, ki so posledica športa z LPG tehnologijo.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.