Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRODAJNI HIT! Dve TIGROVI MASTI proti GLAVOBOLU, ZAMAŠENEMU NOSU, vnetju SINUSOV, PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam...

PRODAJNI HIT! Dve TIGROVI MASTI proti GLAVOBOLU, ZAMAŠENEMU NOSU, vnetju SINUSOV, PREHLADU, slabi CIRKULACIJI, bolečinam...

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Tigrova mast je zdravilni čudež, ki olajša vrsto bolezni!
Ste vedeli, da je tigrova mast ena izmed nejbolj zdravilnih sestavin iz Kitajske, ki olajša različne zdravstvene težave?
Tigrova mast je že tisočletja nepogrešljiva v domači lekarni Kitajcev. Originalne stestavine tigrove masti vsebujejo tigrovo kost, kaj drugega pa še danes Kitajci ne izdajo. S to čarobno mastjo so včasih zdravili kitajske cesarje in njihove bolezni. Seveda, da je tradicija preživela, je tigrova mast postala tudi širše uporabljena, za kar je zaslužen kitajski zeliščar Aw Chu Kin.
Danes je tigrova mast sestavljena zgolj iz zelišč, ki ne vsebujejo kemikalij in živalskih sestavin. Še vedno pa je enako učinkovita kot pred tisočletji.
Tigrova mast odpravi:
glavobolbolečine v mišicahbolečine v sklepihrevmoartritisišiaszamašen nosoteženo dihanjeTigrova mast je na voljo v rdeči in beli barvi. Po učinkovinah sta enaki, vendar bela malce manj osveži. Mast si nikakor ne smete spraviti v oči! Mast si masirajte na boleča področja (pri glavobolu na sence) in ugotovili boste njene učinkovite lastnosti.
Kvalitetna tigrova mast je na voljo le v izbranih mestih izven Azije, pristna mast pa mora prihajati iz Vietnama, Tajske ali Kitajske. Nujen pripomoček vsake domače lekarne!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.