Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50 minutna MASAŽA po Bownu v studiu lepote Leonesa v Celju

50 minutna MASAŽA po Bownu v studiu lepote Leonesa v Celju

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >50 minutne terapevtske masaže po Bownu boste deležni v Studiu lepote in dobrega počutja LEONESA v Celju!
Masaža po Bownu je avstralska oblika manualne tehnike, pri kateri maser z nežnimi gibi obdeluje določene dela telesa pacienta in s tem vzpodbudi procese sproščanja ter boljše delovanje organizma. Zelo je učinkovita pri travmatskih in kroničnih boleznih, zlasti ima dobre rezultate pri bolečinah v hrbtu, pri išiasu, trnih v petah in drugih težavah s hrbtenico ter pri problemih s prebavo, pomaga pa tudi pri glavobolu, migreni, pri boleznih dihal itd.
Ker pri masaži po Bownu pomagamo telesu pri njegovih zdravilnih sposobnostih z gibi hitro in efektivno vplivamo na zmanjšanje mišično – vezivnih napetosti in pomagamo pri vzpostavitvi ravnovesja v telesu pri vseh sistemih.
Ponudba zajema 50 minutno terapevtsko masažo po Bownu, vsaki stranki se postreže GRATIS še sadni napitek KYANI SUNRISE, ki med drugim vsebuje 4 najmočnejše antioksidantne sadeže na svetu. Dodatno ugodnost, ki jo lahko koristite  z nakupom kupona pa je 10% popust na vse ostale storitve v Studiu Leonesa.
Masaža je nekaj najprijetnejšega in najboljšega, kar lahko naredimo zase oz. za svoje telo. Osnovni cilj masaže je, da pomaga telesu povečati zdravje in dobro počutje. Na žalost se nas večina odloči za masažo šele takrat, ko nas kaj boli ali smo res pod stresom.
Koristi, ki jih pridobimo z masažo je mnogo, naj jih navedemo samo nekaj: lajša stres, spodbuja sprostitev, izboljša krvni obtok, izboljšuje držo, znižuje krvni tlak, pomaga upravljati bolečine, sprošča mišice, izboljša fleksibilnost, izboljšuje dihanje, sprošča napetost in glavobole, krepi imunski sistem, zmanjšuje depresijo.
Rezerviraj si svoje kraljevsko razvajanje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.