Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2x bioDETOX mix - 100% ekološka mešanica super hrane za razstrupitev

2x bioDETOX mix - 100% ekološka mešanica super hrane za razstrupitev

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Sensilab bioDETOX mix je 100% ekološka mešanica super hrane za super razstrupitev vašega telesa.V izdelku bioDETOX mix so le najboljše ekološko pridelane sestavine za razstrupitev vašega telesa.
Kombinacija papaje, zelenega čaja, acerole in vlaknin bo pripomogla, da boste vaše telo očistili strupenih in odpadnih snovi.
Mešanica je izredno primerna tudi za tiste, ki težko prebavijo težko in mastno hrano, predvsem beljakovine. Ekstrakt papaje jim bo namreč pomagala prebaviti tudi to. Papaja namreč vsebuje pomemben encim papain, ki razgrajuje beljakovine in maščobe.
Visoka vsebnost vitamina C pa prispeva k sproščanju energije pri presnovi in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Učinki izdelka
Kombinacija papaje, zelenega čaja, acerole in vlaknin bo pripomogla, da:
se bo vaše telo očistilo toksinovboste uredili presnovo in pospešili prebavoda boste bolje izkoriščali hranilno vrednost zaužite hraneda boste lažje in hitreje prebavili beljakovine in maščobeizboljšala vašo odpornostvas nahranila z dragocenimi vitamini in mineraliIzdelek je primeren za vse, ki:
Želijo uravnavati svojo težo na naraven načinŽelijo obogatiti svojo prehrano, pa ne želijo delati velikih spremembKi želijo urediti svojo prebavoKi jedo premalo sveže zelenjave in sadja Še nekaj receptov za DetoxSmoothiea zdravja polne napitke. Pa dober tek!
Gozdni sadeži + Banana
1 skodelica zmrznjenih gozdnih sadežev1 olupljena pomaranča, narezana na koščke1 banana1 vrečka Sensilab® bioDETOXmixaVse sestavine stresite v mešalnik in premešajte, da nastane gladek napitek.
Korenček + Mango
2 skodelici koščkov zmrznjenega ali svežega manga1 skodelica korenčkovega soka1 skodelica pomarančnega soka1 žlica svežih začimb, npr. mete, pehtrana ali bazilike1 vrečka Sensilab® bioDETOXmixaVse sestavine stresite v mešalnik in premešajte, da nastane gladek napitek.
Zelena bomba
1 skodelica listov mlade špinače1 zeleno jabolko, olupljeno in narezano na kosce½ avokadamalo ledu1 vrečka bioDETOXmixa


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.