Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Profesionalna FRANCOSKA MANIKURA z nego in masažo rok v vseh Beauty World poslovalnicah po Sloveniji

Profesionalna FRANCOSKA MANIKURA z nego in masažo rok v vseh Beauty World poslovalnicah po Sloveniji

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Lepi in močni nohti so atribut vsake ženske. Pravijo, da so roke kot vizitka, zato poskrbite, da bo vaša "vizitka" naredila pozitiven vtis.
Nič več razcepljenih konic, neenakomernega nanosa laka in posledično hitro krušenja laka! Ne, sedaj imate priložnost za čudovite nohte, na katere boste zagotovo ponosne!
V salonih Beauty World bodo poskrbeli za profesionalno nego vaših rok in nohtov z negovalnimi izdelki in dolgo obstojnimi laki.
V današnji ponudbi boste prejeli sproščujočo masažo rok, s katero se bo spodbudila cirkulacija krvi in prekrvavitev kože, rezultat tega pa bo lepša in mehkejša koža, vaše počutje pa bo kot na vrhu Mont Everesta. Po masaži bo sledila ureditev nohtov, ki zajema piljenje, odstranjevanje obnohtne kožice in primereno oblikovanje ter nega nohtov. Sledi še francoska manikura, namesto francoske manikure lahko izberete tudi poslikavo nohtov. Vse storitve bo izvajalo šolano osebje s profesionalnimi izdelki za še boljše in dolgotrajnejše rezultate.
Za vse pripadnice nežnejšega spola, ki zaradi pomanjkanja časa ne morete vsak drugi dan urejati nohtov, je manikura in nega rok odlična rešitev!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.