Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MARIBOR: 50% popusta na večerjo in vstopnico za zabavo za Noč čarovnic s skupino Mambo Kings 31.10.2014 s pričetkom ob 23:00. Preživite najlepšo Noč čarovnic in se do jutra zabavajte ob večnih uspešnicah skupine Mambo Kings;...

MARIBOR: 50% popusta na večerjo in vstopnico za zabavo za Noč čarovnic s skupino Mambo Kings 31.10.2014 s pričetkom ob 23:00. Preživite najlepšo Noč čarovnic in se do jutra zabavajte ob večnih uspešnicah skupine Mambo Kings;...

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bowling Center Strike


Nora Noč čarovnic s skupino Mambo Kings
Mambo Kings je internacionalen band. Dva člana sta iz Ljubljane, druga dva pa iz Hrvaške, vendar živita na Slovenskem primorju. V tej zasedbi igrajo od leta 1995.
Začeli so kot komercialna skupina, ki je preigravala večinoma glabo drugih izvajalcev, s časoma pa so našli pot, ki jim najbolj ustreza.

Večerja

Izbirate lahko med dvema različnima menijema:
  • Zeleni rezanci v družbi tunine omake in mešana solata
  • Piščančja nabodala v plaščku slanine, pečen krompirček z zelenjavo in mešana solata

V Bowling Centru Srike se lahko sprostite, poklepetate s prijatelji, popijete osvežilno pijačo po napornem igranju bowlinga ter se zabavate in zaplešete vse do jutranjih ur. Njihovim gostom nudimo bogato ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter napitkov. V kavarni pa vam postrežejo z najboljšo kavo! Prav tako nudijo možnost brezžične internet povezave, tako da lahko s svojim računalnikom vsak trenutek preverite novosti iz medmrežja.

Pridite v sodoben družbeno-sprostitveni center, kjer vam bomo postregli le z najboljšim iz njihove ponudbe, ki obsega še:
  • mednarodno restavracijo,
  • bowling,
  • konferenčno sobo (lastno ozvočenje, projektor, brezžična internetna povezava, okrepčilo iz njihove restavracije),
  • zabaviščni park z množico igral – MINI CENTER STLAJK.

Bowling je pravzaprav preprosta igra. Zakotališ kroglo po progi in z njo podreš keglje. Primeren je za vse generacije in je lahko kot ostali športi profesionalen in zapleten, rekreativen in sproščujoč ali pa zgolj zabava, ob različnih priložnostih.

Bowling center Strike vam ponuja 16 vrhunsko opremljenih bowling stez. Vsaka steza je računalniško vodena in igra se spremlja na za to urejenem LCD-ju nad bowling stezo.

Plačajte le 6,90 € namesto 14,00 € in se zabavajte do jutra ob nepozabnih uspešnicah skupine Mambo Kings ter odlični večerji


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.