Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sensilab SensiMen - naravna rešitev za večji libido in spolno vzburjenost

Sensilab SensiMen - naravna rešitev za večji libido in spolno vzburjenost

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Sensilab SensiMen - naravna rešitev za večji libido in spolno vzburjenost - vpliva na večji libido in spolno vzburjenost, učinkuje na erekcijo, izboljša zadovoljstvo po orgazmu in trajanje orgazma in je popolnoma brez stranskih učinkov.
Raziskave kažejo, da se vsak četrti moški sooča z eno izmed seksualnih motenj, kamor prištevamo tudi pomanjkanje spolne sle in težave z erekcijo. Glavni krivec so številni dejavniki vključno s stresom, psihičnimi težavami, zdravili ali pomanjkanjem testosterona. Proces upadanja testosterona se začne že po 35. letu in je povsem naraven proces, ki pa lahko vpliva na več področij, tudi kakovost spolnega življenja.
SensiMen izboljša libido in poveča intenzivnost užitkov
V izdelku SensiMen so združene aktivne učinkovine, ki se med seboj dopolnjujejo in vplivajo na spolno aktivnost. SensiMen vsebuje Testofen® - pridobljen iz ekstrakta semen stabljastega triplata, katerega aktivne sestavine izzovejo učinke podobne učinkom testosterona. Dodani so cink, vitamin B6 in selen, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi, splošnem uravnavanju hormonov ter nastajanju semenčic. 
Komu priporočamo SensiMen
Redno uporabo kapsul SensiMen priporočamo vsem moškim, ki želijo izboljšati kakovost spolnega življenja. Za optimalne rezultate priporočena uporaba 6 tednov, toda prvi učinki so vidni že po 3 tednih.
Delovanje Testofena® preverjeno s klinično študijo
Delovanje Testofena® predstavlja klinična študija*1, ki je bila izvedena na 60 moških, starih od 21 do 50 let. Po 6 tednih uživanja Testofena® v kombinaciji s cinkom, vitaminom B6 in magnezijem, se je pokazalo:
izboljšanje odnosa do spolnosti in večja spolna vzburjenost
pozitiven učinek na jutranjo erekcijo
povečanje pogostosti spolne aktivnosti
izboljšanje zadovoljstva po orgazmu, intenzitete in trajanja orgazma
Kdaj deluje
Prvi učinki po 3 tednih uporabe
Očitno izboljšanje po 6 tednih jemanja
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.