Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

5 x 30 minut strojne LIMFNE DRENAŽE, najpogosteje izbrane tehnike žensk pri oblikovanju telesa v salonu Diamantna nega telesa v Celju

5 x 30 minut strojne LIMFNE DRENAŽE, najpogosteje izbrane tehnike žensk pri oblikovanju telesa v salonu Diamantna nega telesa v Celju

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Preoblikujte svoje telo s pomočjo limfne drenaže, ki je posebna tehnika, ki blagodejno vpliva na vaše telo. Osvobodite se vseh strupov in zastale vode, zmanjšajte videz celulita in odpravite zabuhlost – z limfno drenažo seveda!
Ponudba vključuje 5 tretmajev po 30 minut v Salonu Diamantna nega telesa v Celju.
Naloga limfnega sistema je odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa. Kadar se v limfi pojavi zastoj se to navzven kaže v obliki oteklin, edemov, celulita in zastajanja vode v telesu. Klasična masaža v teh primerih ni najbolj primerna, potrebna je limfna drenaža, ki pomaga limfnim žilam pri odvajanju bremena.
Limfna drenaža je vsestransko uporabna: v medicini se uporablja za zmanjševanje edemov, po operativnih posegih, pri opeklinah in brazgotinah, pri artrozah, osteoporozah, poškodbah živcev, sinusitisih, motnjah prebavnega trakta... V kozmetične namene pa jo uporabljajo pri odpravljanju celulita, ohranjanju tonusa kože pri hujšanju, kot preventiva pri nosečnostnih strijah… Limfna drenaža je primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat kadar nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.
S pressoterapijo ali strojno limfno drenažo pospešimo krvni obtok, pomagamo pri oblikovanju postave, ugodno vplivamo na zmanjšanje videza pomarančne kože, sproščujoče in blagodejno vpliva na celoten organizem, saj pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa, stimulira venozni in predvsem limfni pretok, pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa. Blagodejno vpliva tudi na utrujene in otečene noge.
Limfna drenaža je izjemno uporabna pri:
• pri otekanju nog in oteklinah pri poškodbah sklepov
• pri zastajanju vode v telesu
• po operacijah, pri katerih se odstranijo bezgavke
• za odpravljanje celulita
• pri odstranjevanju aken
• za ohranjanje prožnosti kože pri hujšanju
• kot preventivo pred strijami
Poskrbite za svoje telo in bodite lepi in zdravi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.