Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite prelep wellness vikned za 2 osebi v Medjugorje Spa Hotelu**** v svetovno znanem Medjugorju

Preživite prelep wellness vikned za 2 osebi v Medjugorje Spa Hotelu**** v svetovno znanem Medjugorju

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Obiščite Medjugorje, kraj ki je znan po prikazovanju Marije in je postalo romarsko mesto, kamor prihajajo moliti in prižigati sveče romarji z vsega sveta!
Novi hotel Međugorje&Spa s štirimi zvezdicami in visoko oceno odličnosti odpira svoja vrata v današnji odlični ponudbi za sprostitev telesa in duha! 
HOTEL****
Medjugorje Hotel & Spa ima 99 sob v treh nadstropjih, skupno 222 ležišč, od tega 75 dvoposteljnih sob, 12 triposteljnih sob, 6 sob prilagojenih za invalide in 6 apartmajev s teraso. Sobe so velike, zračne, udobne, zvočno izolirane in udobno opremljene. Vključujejo satelitsko LED TV, klimatsko napravo in ogrevanje, udobna ortopedska ležišča. Vse sobe imajo kopalnico z veliko tuš kabino, sušilcem za lase in druge dodatke. Medjugorje Hotel & Spa je hotel s 4 zvezdicami se nahaja v neposredni bližini cerkve Sv. Jacob. 
Spa in wellness območje vključuje: 
savno, turško kopel, whirlpool, majhno telovadnico, tuš, solno sobo, frigidarium, možnost masaže. 
V Medjugorju, obiščite: 
---Župnijsko cerkev 
V urejeni notranjosti cerkve, poleti pa tudi na zunanjem delu, izvajajo svete maše in molitveni program. Ob vhodu v cerkev je postavljen kip Kraljice miru iz belega kamna, na levi strani je kip sv. Leopold Bogdan, na desni pa lesen križ, na katerem romarji molijo in prižgajo sveče.
...Goro, kjer se prikazuje Marija
Na mestu prvega prikazovanju Marije nad bijakovićevo vasjo Podbrdo se nahaja gora, kjer se prikazuje Marija, ki pa je tudi postala stalna romarska postaja, kamor prihajajo romarji z vsega sveta moliti in odkrivati Jezusove muke.
...Kip Marije 
Čudoviti kamniti kip Matere Božje, kateri je postavljen na vhodu v župnijsko cerkev, je tudi kraj, kjer se mnogi verniki zbirajo in pripravljajo k molitvi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.