Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ličila.si: Set 12 vrhunskih čopičev -50%!

Ličila.si: Set 12 vrhunskih čopičev -50%!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Veliko žensk se sprašuje, kako doseči lep make up. Ličila so sicer zelo pomembna, še bolj pa čopiči. Lahko imaš na tone ličil, a brez dobrih čopičev boš bosa. Oziroma slabo namazana. 12 deluxe čopičev, s katerimi boš lahko...



Kaj ponudba vključuje?
Set 12 vrhunskih čopičev v privlačni roza torbici.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 20.11.2014.Opis ponudbe
Ko odpreš tole čudovito torbico, se šele prične prava žurka. 12 deluxe čopičev, s katerimi boš lahko ustvarila neštete “looke”. Veliko žensk se sprašuje, kako doseči lep make up. Ličila so sicer zelo pomembna, še bolj pa čopiči. Lahko imaš na tone ličil, a brez dobrih čopičev boš bosa. Oziroma slabo namazana. Set 12 čopičev v privlačni roza torbici vključuje:
krtačka za razčesavanje obrvi in trepalnic,krtačka za česanje obrvi,zelo tanek čopič za nanos eyelinerja,čopič za nanos eyelinerja in senčila na manjša mesta,prirezan čopič za nanos in zabrisovanje eyelinerja in zapolnjevanje obrvi,čopič za zabrisovanje senčil in nanos senčil v pregib veke,pahljačasti čopič za nanos rdečila in odstranjevanje odpadlih senčil,ravno prirezan čopič za nanos in zabrisovanje eyelinerja,majhen čopič za nanos senčil,čopič za nanos senčil,čopič za nanos rdečila na lica in bronzerja,čopič za nanos pudra v prahu.BH Cosmetics je najbolj znano ameriško podjetje, ki je na trg lansiralo ogromne palete senčil in rdečil.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0 €) natisnite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 041 313 180 ali mateja@licila.si.Lokacija ponudnika: Kranjčeva 22, 9220 Lendava.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 20.11.2014.Znesek 24,95 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Poštnina: Strošek poštnine znaša 1,95 €.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Konverzija d.o.o. Kontaktni podatki: 041 313 180 ali mateja@licila.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.