Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pridite iz megle na sonce - Vikend paket za dve osebi le streljaj iz Ljubljane v Gostilni na Vihri

Pridite iz megle na sonce - Vikend paket za dve osebi le streljaj iz Ljubljane v Gostilni na Vihri

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Med jesenskimi počitnicami, ko bo toplega sonca še na pretek ali med prvim zasneženim vikendom, vas vabimo vas v vas Topol, oziroma v javnosti bolje poznano kot Katarino nad Ljubljano!
S svojimi 740 metri nadmorske višine je ravno pravšnja destinacija za prijeten pobeg iz megle, ki straši v kotlinah. V šali lahko rečemo, da ie tu gori tudi »morje«, saj so temperature in naklonjenost sonca zaradi inverzije mnogokrat prijaznejše kot v dolini.
Ne obotovaljajte se, povzpnite se nad Ljubljano, kjer uživali botse lepega razgleda, čistega ztaka, odlične domače hrane in kjer boste deležni prijaznosti domačinov!
Gostilna na Vihri
Hiša stoji na vrhu vasi Topol, levo od cerkve Sv. Katarine, na 740 metrov nadmorske višine, s prelepim razgledom na Ljubljano pa vse tja do Krima. Uživate lahko tako z daljnogledom v roki, kot ob prečudovitih sončnih zahodih. Tako domačija, kot tudi vas Topol, so prejeli že mnoga priznanja za urejenost in gostoljubnost, tako na občinski, kot na državni ravni.
Gostilna Ima 80 sedežev v veliki kmečki sobi s krušno pečjo, 50 sedežev v mali sobi ter 80 sedežev na delno pokritem letnem vrtu. Odprta je med vikendi (petek, sobota, nedelja) in praznike, za ostale dni in zaključene družbe pa je možen dogovor. V mesecu decembru je odprta tudi med tednom. Med delavniki se lahko organizirajo delavni sestanki in delavnice za podjetja, da bo delo lažje steklo pa bo za poskrbljeno za dobro hrano.
Rekreacija
Vas Topol, oziroma v javnosti bolje poznana kot Katarina nad Ljubljano, je s svojimi 740 metri nadmorske višine, ravno pravšnja destinacija za prijeten pobeg iz megle, ki straši v kotlinah. V šali lahko rečemo, da imamo tudi pri nas »morje«, saj so temperature in naklonjenost sonca zaradi inverzije mnogokrat prijaznejše kot v dolini. Ob jasnem in sončnem vremenu, se Vam pogled razvije vse do Krima. Katarina je prežeta s prelepimi peš potmi, zato se bo za vsakega našlo kaj primernega, tako za Vas, kot tudi za Vaše štirinožne prijatelje. Za tiste, ki imajo radi krajše sprehode, lahko obiščejo cerkev Sv. Katarine, ki jo od naše hiše oddaljena le 5 minut, po želji pa se lahko udeležite tudi večerne svete maše. Ostali, ki bi si radi malo bolje razmigali kosti, se lahko podajo do cerkve Sv. Jakoba (806 m), ki je oddaljena približno 20 minut zmerne hoje, trud pa je v celoti poplačan s prelepim pogledom na gorenjsko ter Alpami v ozadju. Najbolj zagnani pa se lahko podajo na Tošč (1021 m), Grmado (899 m) ali kateri drugi višji vrh v Polhograjskih Dolomitih.
 Zaradi raznolikosti terena, so naši kraji raj za gorske kolesarje. Ves trud in napor, je poplačan z nepozabnim spustom v dolino. V sodelovanju z Kolesarskim klubom Medvode, že vrsto let organiziramo akcijo »60 vzponov na Katarino«, ki se začne meseca marca, zaključek pa je v mesecu oktobru, s pogostitvijo v naši gostilni Na Vihri. V juniju pa se lahko udeležite tudi »Dirke na Katarino«, ki ima cilj pred našo gostilno. Več informacij lahko dobite na spletni strani KK Medvode in na spletni strani Občine Medvode.
 V oktobru organiziramo tudi »kostanjevo nedeljo«. Takrat si lahko privoščite pečen kostanj in mošt, že vrsto let, pa se vesela družba zbere tudi na tradicionalnem prvomajskem kresovanju s pokušino domače žganjekuhe. Organiziramo tudi ostala praznovanja, kot so martinovanje, pustovanje in silvestrovanje.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.