Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO po želji (s konicami ali na šablono, bleščice, termo, prelivajoči, 3D geli...) + nega obnohtne kožice s kokosovim oljem in nanos hranilne kreme za roke

GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO po želji (s konicami ali na šablono, bleščice, termo, prelivajoči, 3D geli...) + nega obnohtne kožice s kokosovim oljem in nanos hranilne kreme za roke

62%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Poudarite svojo lepo notranjost z očarljivo zunanjostjo!
Poskrbite za urejen videz vaših nohtkov, popestrite jih in spremenite poletni "look" v "jesenskega", saj je na voljo kar 30 novih čudovitih pisanih jesenskih odtenkov.
V kozmetičnem studiu Visio bodo profesionalno poskrbeli za vaše nohtke. Lepi, dolgi in kreativno oblikovani nohti niso le moderni, ampak tudi zelo obstojni. Neverjetna cena in profesionalnost je priložnost, ki jo ne smete zamuditi! Prepustite se kreiranju in nadgradite svoj stil!
Ponudba zajema:
- GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO po želji (s konicami ali na šablono, bleščice, različne barve, termo geli, pastelni, 3D geli...) + nega obnohtne kožice s kokosovim oljem in nanos hranilne kreme za roke
"Danes dela nohte že vsaka!", je stavek, ki ga slišim prepogosto. Moj odgovor pa je: "Že, ampak ne bi smela!" Pa ne govorim samo o premnogih, ki to delajo doma z minimalnimi stroški in na tak način dumpinško zbijajo ceno salonom. Kot pri vsaki drugi storitvi, ni dovolj samo narediti tečaj, ampak je potrebno tudi vaditi in preden vajenec postane nohtni stilist, mora preteči kar nekaj vode. 
Mi smo to kilometrino že naredili in znamo ločiti profesionalno izdelane nohtke od tistih, ki to niso. Žal pa mnoge stranke tega ne znajo. Vsak komplet nohtkov, ki ga naredimo je unikaten, je individualno delo in posebno stkan odnos med vami in nami. V vsakem nohtku se pozna čas, ki ga investiramo v izobraževanje, nadgrajevanje znanja, obiskovanje sejmov, workshopov itd. V vsaki poslikavi se čuti strast, ki jo gojimo do originalno skreiranih nohtkov, v vsaki škatli dekoracij se skrivajo novosti, ki si vam jih tako željno želimo predstaviti in ob vsakem obisku se čuti, da delamo s srcem.
Več kot 80 barvnih gelov, več kot 30 novih jesenskih odtenkov, pelivajoči geli (novost poletja 2014), več kot 10 termo gelov (spreminjajo barvo glede na temperaturo kože oz. nohtkov), več kot 20 perlastih UV gelov, mat geli, več kot 50 gelov z bleščicami, 3D akrilne poslikave, bleščice, kamenčki, poslikave s folijami, perle, školjčni prah, bleščeči trakci, swarovski, okrasje iz blaga, nalepke in tako dalje... In če vse to ni dovolj, nam lahko vaše predloge pošljete na naš e-mail in potrudili se bomo pripraviti materiale za poslikavo kot si jo želite. 
Tokrat imate dobro priložnost, da lahko za odlično ceno odkrijete kaj vse se skriva za tančico VisioNohtkov. Poudarite svojo lepo notranjost z očarljivo zunanjostjo."
Vabljeni, da profesionalnost spoznate ceneje!
Obiščite tudi facebook stran salona na povezavi  http://www.facebook.com/pontevisio in povprašajte tudi o geliranju in urejanju nohtkov na nogah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.