Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 78% popusta na osebno konzultacijo in analizo telesa: izračun maščobe + izračun indeksa telesne mase + meritve + lipo laser (20 minut) + strojna limfna drenaža (30 minut); Devee center

LJUBLJANA: 78% popusta na osebno konzultacijo in analizo telesa: izračun maščobe + izračun indeksa telesne mase + meritve + lipo laser (20 minut) + strojna limfna drenaža (30 minut); Devee center

78%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Konzultacija ter meritve, lipo laser in presoterapija

Devee center


Pred pričetkom same izvedbe tretmaja z lipolaserjem, s stranko naredijo razgovor, ki zajema vprašalnik o navadah in morebitnih kontraindikacijah, izvedejo natančne meritve predelov telesa, ki jih bodo tretirali, opravijo analizo telesa (izračun: telesne maščobe, indeksa telesna mase, maščobe med organi ..).

Na del telesa, ki ga tretirajo namestijo laserske sonde. Med tretmajem stranka občuti le prijetno toploto. Tretma je popolnoma neboleč.

Ker laser deluje v specifičnih valovnih dolžinah 635-660nm, omogoča ciljno delovanje na hipodermis (maščobno tkivo). Ob stiku laserske svetlobe z maščobno celico, v kateri so shranjeni trigliceridi (naša energijska zaloga), nastane t.i. foto kemični efekt in maščobna celica se odpre. Trigliceridi se razgradijo v glicerol in maščobne kisline. Maščobna celica se takrat skrči, kar se na zunaj odraža kot izguba obsega. Izločeno maščobo je seveda potrebno “pokuriti”, da se ne bi naložila na drugo področje, zato po tretmaju z lipo laserjem nadaljujejo postopek limfne drenaže, za najboljši rezultat pa je priporočljiva telesna aktivnost.

Lipolaser je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju maščobnih celic in s tem posledično zmanjšanju obsega dela telesa, ki ga tretiramo. Tretma je neinvaziven, kar pomeni, da ne-agresivno posega v človeško telo, je popolnoma varna metoda, brez stranskih učinkov, kot so: brazgotine, modrice, rdečica i.t.d..

Tehnologija, je izredno učinkovita, saj lahko že po prvem tretmaju omogoča izgubo obsega telesa do več centimetrov, po osmih tretmajih (v enem mesecu) lahko izgubite obseg za več kot dve konfekcijiski številki.

Lipolaser v tem trenutku velja kot najvarnejša, najhitrejša in najučinkovitejša metoda za odpravo prekomernih maščobnih oblog.

Priporočajo vam da:
  • pridete na tretma v udobnih oblačilih (v športni opremi za nadaljevanje aerobne vadbe),
  • dve uri pred tretmajem NE JESTE,
  • pijete veliko vode (najmanj 2 litra).

Plačajte le 29,00 € namesto 130,00 € in se znebite nadležne maščobe z vašega telesa brez posega s skirurškim nožem.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.