Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sončni oddih za 2 osebi v SONČNI HIŠI Banovci

Sončni oddih za 2 osebi v SONČNI HIŠI Banovci

39%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Včasih potrebujemo hiter oddih od vsakdanjega življenja, četudi samo za en dan. Vzemite si ta dan in si dovolite, da si "napolnite baterije", da vaše misli pobegnejo vsvet sprostitve ter, da doživite popolni oddih!

Razkošna Sončna hiša skriva pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo.

Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla skodelica dišeče kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Brez skrbi, prijazni in ustrežljivi gostitelji vam bodo vedno na dosegu roke, da ugodijo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji.

Če imate radi savno, vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu razveselil tudiWellness kotiček v katerem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu. Tako se boste lahko, denimo zvečer, sprostili ob masaži in se poslovili od še enega v vrsti nepozabnih in doživetij polnih dni.

Privoščite si neomejeno uporabo welnessa, savnanje v BIO zeliščni in finski savni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.