Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Skok Mozirje: Predpraznično razvajanje za dva -61%!

Skok Mozirje: Predpraznično razvajanje za dva -61%!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščita si 2-dnevni wellness oddih za pare, kjer vaju bodo razvajali z masažo, savnanjem in jacuzzijem, ob romantičnem soju sveč ter kozarčku penine, za le 99 €, namesto 252 €! Na vaju pa čaka tudi posebna romantična...


      
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev za dve osebi v apartmaju ½ + 2 ****,2 uri zakup wellness prostora za par (finska, zeliščna, infra savna in jacuzzi) v soju sveč in kozarčku šampanjca,2x 30 min klasična masaža z aromaolji,1x razvajanje s pecivom MIŠ MAŠ ali smoothy,romantična dobrodošlica,brezplačna izposoja koles,končno čiščenje je vključeno v ceno.15 % popust na tretmaje lepotnega studija.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 22.12.2014.Opis ponudbe
Prehitita praznični vrvež ter si odpočijta v Wellness Skok Mozirje 4*, kjer vaju bodo razvajali z romantičnim predprazničnim wellness paketom. V objemu gozdov Zgornjesavinjske doline vaju bo pričakal barvit, topel in prostoren apartma, opremljen z elegantnim pohištvom in romantično dobrodošlico.
Razvajala se bosta lahko z 2-urnim zakupom wellness prostora, kjer vama bodo na voljo finska, zeliščna in infra rdeča savna, ter jacuzzi. Savna s svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi blagodejno vpliva tako na telo kot na dušo. S pridihom romantične note, se ob soju sveč in kozarčku penine prepustita navihanemu žuborenju mehurčkov v jacuzziju.
Še vedno nista popolnoma sproščena? Prepustita se strokovnemu osebju Wellness Skok Mozirja in se sprostita ob odlični masaži, naj vaju čaroben vonj aroma olj ponese med oblake.
Ko bosta dodobra napolnila svoje baterije, pa se lahko s kolesi odpravita raziskovat Mozirski gaj, kjer se bosta naužila čudovitih razgledov.
Plačajte le 19,80 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Predpraznično razvajanje za dva, vas bo stalo le 99 €, namesto 252 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 19,80 €, preostalih 79,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Skok Mozirje: Masaža z aromaolji za razvajanje v paru -44%!
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 828 0 400, 041 450 450.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 22.12.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 79,20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: turistična taksa: 1,01 €/noč/osebo.Možna doplačila:  dodaten dan : 55 €/par, večerja : 20 €/parAktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.