Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - ZREČE: 50% popusta na 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk + večerja) + pijača dobrodošlice + 1x karta za celodnevno kopanje v Termah Zreče za 2 osebi - doživite edinstveno sprostitev ob odlični kulinarični in termalni...

SLOVENIJA - ZREČE: 50% popusta na 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk + večerja) + pijača dobrodošlice + 1x karta za celodnevno kopanje v Termah Zreče za 2 osebi - doživite edinstveno sprostitev ob odlični kulinarični in termalni...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gostilna Jurček Zreče


Pod zelenimi obronki Pohorja, v neposredni bližini Term Zreče se nahaja gostilna Jurček. V prijetnem okolju vam nudijo pristne domače jedi, še posebej poznani pa so po raznovrstnih specialitetah iz gob.

Njihove jedi odlikuje predvsem odlična kvaliteta, saj jih pripravljajo iz hrane, pridelane na sonaraven način, ki dajejo edinstven, poln okus.

Kuhajo po receptih njihovih babic in ponovno odkrivajo žal že pozabljeno bogato kulinarično tradicijo Pohorja.

Naj ste zahteven, ali pa samo lačen gost oglasite se v Gostilni Jurček in zagotovo boste odšli siti in s prijetnim občutkom.

Gostilna Jurček pa vam nudi tudi 4 dvoposteljne in 1 enoposteljno sobo. V vsaki sobi je med drugim tudi LCD televizor, hladilnik in brezžičen dostop do interneta. Tako si lahko privoščite oddih, stran od mestnega vrveža, v zavetju pohorskih vrhov.

Poleg nočitve in bogate kulinarične ponudbe si lahko privoščite tudi kopanje v Termah Zreče ali pa se odpravite na dolge sprehode po prelepem pohorskem gozdu. Predvsem v mesecu juliju pa je možen tudi pohod po Srčkovi učni poti. Pot se začne pri Termah Zreče, s tablo, ki prikazuje potek celotne poti, ki je dolga 7,2 km, v kolikor pa se povzpnete še na Golek, je le ta dolga kar 10,1 km. Nadaljujete preko parka, kjer lahko občudujete različne ptičje hišice, do spodnjega dela jezera. Od tu se lahko podate do bunkerja iz druge svetovne vojne, se nato vrnete k zgornjem delu jezera in nadaljujete mimo »Pavlakove jame« do izletniške kmetije Ančka. Tu si lahko ogledate tudi lovsko prežo, nato pa pot nadaljujete do kamnoloma in razgledne točke (nad Obvozno cesto pri vodohramu), kjer lahko obnovite znanje o načinih orientacije v naravi. Naslednji zanimivi točki na poti sta tehniški muzej in likovna dela pod oznako »forma viva« (nastala v letih 1973-1978). Zadnji dve značilnosti sta še 2 cerkvi (Sv. Egidija in vstalega Zveličarja) ter osnova šola Zreče. Tu lahko s potjo zaključite, lahko pa se seveda vrnete na izhodiščno točko (pri Termah).

Plačajte le 95,00 € namesto 190,00 € za oddih in polnjenje baterij za dve osebi ob širnih lepotah Pohorja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.