Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Continental Hotel Zara 4* Superior: Obiščite zgodovinsko Budimpešto -52%! Vključen SPA!

Continental Hotel Zara 4* Superior: Obiščite zgodovinsko Budimpešto -52%! Vključen SPA!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Spoznajte Budimpešto - najbolj obiskano turistično mesto Madžarske, znano kulturno, umetniško in športno središče, kakor tudi ena najlepših prestolnic Evrope in uživajte v luksuznem hotelu. Ponudba vključuje poleg dveh nočitev z...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi,brezplačen vstop v wellness in fitnes center,20% popust v Araz restavraciji (ne velja v kombinaciji z drugimi posebnimi ponudbami in promocijami kot so nedeljski brunch, Friday Folk večerja, dnevni meni, božična večerja),brezplačen WI-FI.Otrok do 12. leta biva BREZPLAČNO!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 1.12.2014 do 28.02.2015.Podaljšajte oddih! Za daljši oddih lahko združite več potrdil. Količina 2 pomeni 4x nočitev za 2 osebi.Opis ponudbe
Prestolnica Madžarske je sestavljena iz dveh delov mesta, ki ju loči veličastna reka Donava. Temu primerno njeno ime sestavljata dva dela – Budim, ki leži na zahodni strani reke, ter Pešta, ki se nahaja na vzhodni strani.
V Budimpešti je veliko znamenitosti, ki so več kot vredne ogleda. Od gradu, trdnjave, citadele, muzejev, samostanov in galerij do starega mestnega jedra, ki vas bo zagotovo navdušil. Budimpešta ima tudi veliko razglednih točk, kjer boste lahko uživali ob pogledu na celotno mesto in čudovito Donavo. Priporočamo, da se spoznate z madžarsko kuhinjo, ki slovi po pekočih specialitetah. Z iskanjem restavracije ne boste imeli težav, saj je ponudba restavracij precej pestra. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že od nekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine in očarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.
Continental Hotel Zara Budapest v sebi združuje kar 3 artistične inklinacije, modernizem, art deco in sodoben dizajn, in prav enkratno prikazuje to posebno mešanico sloga. Hotel se nahaja na mestu nekdanjih Hungaria Spa toplic in zgodovinskega Continental Hotela v mestnem središču. Bližnja židovska četrt s svojimi ulicami, tržnico in kulturno dediščino, vključno z največjo evropsko sinagogo in Židovskim muzejem, izvablja posebno vzdušje, ki ga ni moč izkusiti nikjer drugje na svetu.
Novi hotel s 4 zvezdicami nudi raznoliko ponudbo sob. Gosti lahko izbirajo tako med standardnimi kot tudi med deluxe sobami, executive sobami in 13 suitami, med katerimi so nekatere tudi z balkonom. Za popolno udobje imajo vse sobe parketna tla in ogromne, razkošne postelje. Za uživanje in sproščanje poskrbijo v Spa centru hotela, medtem ko njihova izjemna restavracija ARAZ ponuja bogato ponudbo odličnih jedi za vse okuse.
Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 125 €, namesto 258 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno predhodno rezervacijo termina opravite neposredno pri ponudniku na 0036 1 815 1070 ali na continentalreservation@zeinahotels.comPotrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dohány utca 42-44, 1074 Budimpešta, Madžarska.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 01.12.2014 do 28.02.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 100 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Ob rezervaciji morate hotelu posredovati podatke o kreditni kartici.* Popusti za otroke: en otrok do 12. leta biva brezplačno.Hišni ljubljenčki so dovoljeni (psi do 10 kg) ob predhodnem dogovoru s hotelom, doplačilo znaša 25 €/hišni ljubljenček/noč. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni v prostorih bara in restavracije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Turistična taksa je vključena v ceno.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Continental Hotel Zara Budapest Superior 4* Kontaktni podatki: 0036 1 815 1070 ali continentalreservation@zeinahotels.com Lokacija ponudnika: Dohány utca 42-44, 1074 Budimpešta, Madžarska


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.