Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Naj vaš nasmeh zablesti!, Ljubljana, Slovenija - 29,90 EUR - Profesionalno čiščenje zobnega kamna., Odpravljanje zobnih oblog.

Naj vaš nasmeh zablesti!, Ljubljana, Slovenija - 29,90 EUR - Profesionalno čiščenje zobnega kamna., Odpravljanje zobnih oblog.

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi če redno skrbite za ustno higieno, selahko zgodi, da se na zobeh naberejo trde zobne obloge ali madeži, ki se pojavijo zaradi kajenja in pitja kave. Samo vaša zobna ščetka verjetno ne bo dovolj,da boste dosegli popolno belino zob. Obrnite se na gospo SašoBlejc, ki bo poskrbela za profesionalno čiščenje vaših zob. Za nasmeh, ki ste si ga vedno želeli!

Če potrebujete profesionalno čiščenje, lahko ugotovite na enostaven način. Že natančen pogledate v ogledalo vam bo prikazal jasno sliko. Največ zobnega kamna seponavadi nahaja na jezični strani spodnjih sekalcev, po barvi se dobrorazlikuje od barve vaših zob. Zobni kamen je hrapav na dotik, kar lahko zaznate tudi zjezikom. Značilno zanj je, da hrapavost ostane tudi po temeljitem ščetkanju.

Negujte vaše zobe in se znebite zobnega kamna, naj vaš nasmeh ponovno zablesti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.