Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nega obraza, ki vzpostavi harmonijo v vas, Žalec, Slovenija - 19,99 EUR - Nega obraza po Dr. Hauschki (90 min)., Odstranjevanje ličil in globinsko čiščenje kože.

Nega obraza, ki vzpostavi harmonijo v vas, Žalec, Slovenija - 19,99 EUR - Nega obraza po Dr. Hauschki (90 min)., Odstranjevanje ličil in globinsko čiščenje kože.

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dr. Hauschka nega obraza vzpostavi harmonijo v celotnem organizmu, blagodejno deluje na naše telo, dušo in duha ter nas povsem prenovi. Dr.Hauschka nega obraza prebudi v nas naravne ritme in nas popelje na pot obnove. Napetosti vsakdanjika popustijo in zbledijo. Dr.Hauschka kozmetični terapevti upoštevajo naravne ritme – dihanje, utrip srca, tok limfe, kar nas privede do ponovne vzpostavitve vezi s samim s seboj…

Kožo obraza najprej pomirimo in omehčajo s sivkino oblogo za dekolte in obraz. Pričnejo z odstranjevanjem ličil in z globinskim čiščenjem kože. Po čiščenju kože sledi nanos maske z glino, ki kožo pomiri, učvrsti in nežno odstrani odmrle kožne celice. Srce nege obraza Dr. Hauschka predstavlja limfna stimulacija (patent kozmetologinje ge. Elisabeth Sigmund). Limfna stimulacija se izvaja s ščetkami iz naravnih dlačič, v enakomernem ritmu z natančnimi gibi rok oz. prstov na določene točke obraza. S tem terapevt nežno vzpodbudi limfni tok. Čeprav se gibi izvajajo na predelu glave in vratu ter obraza, se sproži aktivnost celotnega limfnega sistema telesa. Telo se popolnoma sprosti, notranji občutek je poseben, edinstven. Po limfni stimulaciji se med nego uporabijo preparati za intenzivno nego kože kot so zeliščne ampule in maske. Med nanosom maske terapevt izvaja ritmično masažo dekolteja, oblikovano posebej za nego Dr. Hauschka. Masko se nato nežno odstrani z oblogo, uporabi se vonj, ki prebuja in obnavlja življenjsko energijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.