Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NECKLINE SLIMMER - revolucionarni izdelek za ODPRAVO PODBRADKA v samo DVEH MINUTAH na DAN

NECKLINE SLIMMER - revolucionarni izdelek za ODPRAVO PODBRADKA v samo DVEH MINUTAH na DAN

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Napnite in oblikujte mišice vašega vratu, lic in brade ter bodite videti mlajši v le 2 minutah vadbe na dan! Predstavljamo vam revolucionarni sistem, ki s pomočjo obremenitve omogoča oblikovanje vaših vratnih mišic.
Izbrišite leta z vašega obraza in bodite videti ponovno mladi. Naprava Neckline Slimmer uporablja postopno obremenitev, ki poskrbi za nežno učvrstitev globlje ležečih mišic vratu, hkrati pa napne kožo ter vam tako zagotovi izrazitejši dvig.
Spektakularni rezultati so vidni že po dveh tednih redne vadbe! Napravo lahko vzamete s seboj praktično povsod.
Neckline Slimmer vas bo pomladil za nekaj let v samo 2 tednih vadbe! Mini "fitnes napravica" bo učvrstila vaše mišice na vratu in pod brado. In to brez posebnih naporov. Dovolj je nekaj minut vadbe na dan in po samo 2 tednih boste presenečeni nad izjemnimi rezultati. Brez dragih krem ali celo lepotnih operacij.
Edini problem visečega podbradka so ohlapne mišice. Neckline Slimmer jih pomaga učvrstiti v zelo kratkem času - rezultati pa so neverjetni. Končno se lahko znebite visečega podbradka in maščob okoli vratu popolnoma naravno.
Poleg so priloženi tudi 3 nastavki za 3 različne obremenitve, tako da boste lahko vadbo prilagajali svojim zmožnostim in razpoloženju.
Potrebujete samo 2 minuti na dan za popoln obraz!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.