Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SMUČANJE V BAD KLEINKIRCHHEIMU, Bad Kleinkirchheim, Avstrija - 534 EUR - 3x nočitev v apartmaji Bergland (tip B) za 4 osebe, 2-dnevna smučarska karta za 4 osebe

SMUČANJE V BAD KLEINKIRCHHEIMU, Bad Kleinkirchheim, Avstrija - 534 EUR - 3x nočitev v apartmaji Bergland (tip B) za 4 osebe, 2-dnevna smučarska karta za 4 osebe

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite druženje z družbo ali družino v znanem Bad Kleinkirchheimu in smučajte na odličnih smučiščih, zvečer pa se sprostite v apartmajih, ki vam bodo nudili vrhunsko nastanitev!

Okusno urejeni Apartmaji Bergland se nahajajo na mirni in sončni lokaciji, neposredno ob žičnici Brunnach. Otroška vlečnica, postajališče smučarskega avtobusa, smučarska šola, smučarski otroški vrtec ter izposojevalnica smučarske opreme so le nekaj minut hoje stran. Apartmajska hiša nudi prostorne apartmaje za 2-6 oseb (32m2 - 70m2) z balkonom. V hiši se nahaja tudi manjši center dobrega počutja ˝Vital-Oase˝ z rimsko kopeljo, aromatično savno, infrardečo kabino ter prostorom za počitek. Gostom je na voljo tudi shramba za smučarsko opremo. Za doplačilo sta gostom na voljo storitev zajtrka v bližnjem Hotelu Berghof ter storitev polpenziona. Na željo je možna tudi dnevna dostava svežega kruha.

Apartmaji tipa B (52 m2) obsegajo 1 spalnico, dnevno sobo z raztegljivim kavčem ter kuhinjsko nišo s pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico, grelnikom vode in Nesspresso kavnim avtomatom. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.