Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - BANOVCI: 55% popusta na 3-dnevni paket "Najin oddih" (ponudba velja od nedelje do petka): 2x nočitev za 2 osebi + 2x zajtrk za dve osebi + 1x celodnevno kopanje v Termah 3000 ali Termah Vivat (2x odrasla...

SLOVENIJA - BANOVCI: 55% popusta na 3-dnevni paket "Najin oddih" (ponudba velja od nedelje do petka): 2x nočitev za 2 osebi + 2x zajtrk za dve osebi + 1x celodnevno kopanje v Termah 3000 ali Termah Vivat (2x odrasla...

55%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmajska hiša Štorklja

Moravske Toplice


Apartmajska hiša Štorklja, je hiša, v kateri boste doživeli prijeten dopust sredi slikovitega in pristnega Prekmurja obogatenega z naravnimi vrelci termalnih voda.

Hiša Štorklja ponuja družinska gnezdeca, kjer boste našli vse potrebno za sproščeno in prijetno bivanje na dopustu. Prijazni, topli in romantični kotički, katere odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in vedno znova se boste z veseljem vračali v našo Štorkljo.

V prostornih in okusno opremljeni apartmajih in sobah boste deležni prav vsega udobja, ki ga na dopustniškem »odklopu« potrebujete, saj vam bo poleg izbrane opreme in detajlov na voljo:
  • TV,
  • neomejeni dostop do interneta,
  • klimatska naprava,
  • hladilnik,
  • balkon z razgledom na okolico,
  • samostojni tuš,
  • sobna kozmetika,
  • prijetna posteljnina
  • kuhinjska oprema za pripravo jedi.

Hiša Štorklja skriva poleg prostornih apartmajev tudi dve dvoposteljni sobi, ki sta okusno opremljeni. V njih se boste počutili diskretno in udobno.

Apartmaji z eno spalnico za štiri osebe so lepo opremljeni in ponujajo vse potrebno za oddih na dopustu. V apartmajih je vsa osnovna oprema za kuhanje, prijetna posteljnina in mehke brisače. Nekateri apartmaji imajo tudi balkone.

Družinski apartma za šest oseb ponuja vse potrebno za sproščeno in prijetno bivanje na dopustu. Prijazni, topli in romantični kotički, katere odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in vedno znova se boste z veseljem vračali v našo Štorkljo.

Pomurje ali slikovito podeželje na obeh bregovih reke Mure, je dežela prostranih polj in gričev, štorkelj in klopotcev, mlinov na vodi, zdravilnih voda in energetskih točk, razgibanih vinorodnih gričev, avtentičnosti, tradicije in dialekta in še posebej gostoljubnih ljudi – domačinov, ki živijo v največjem agrikulturnem delu Slovenije.

Prekmurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da tečete vzdolž travnikov in skozi gozdove, ali se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede. Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev omogočajo obiskovalcem srečanje s tradicijo SV dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušajo kulinarične posebnosti in specialitete regije.

Sodobne nomade v Prekmurju čaka tudi urejeno golf igrišče ter veliko term in zdravilišč.

Prekmurje privablja ljubitelje narave v vseh letnih časih. Čudovita panorama ter bogata naravna in kulturna dediščina ponujajo nešteto možnosti za individualne ali družinske izlete.

Plačajte le 99,00 € namesto 218,00 €  za popolno sprostitev v dvoje, cele družine ali prijetno druženje s prijatelji v Hiši Štorklja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.