Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LAST MINUTE, VRHUNSKE MASAŽE ZA 1 €: 60% popusta na MASAŽO Z NARAVNIMI OLJI (60 min): klasična masaža telesa ali limfna ročna drenaža ali refleksoterapija stopal in dlani. Za profesionalno masažo plačate le 14€(vrednost 40€)

LAST MINUTE, VRHUNSKE MASAŽE ZA 1 €: 60% popusta na MASAŽO Z NARAVNIMI OLJI (60 min): klasična masaža telesa ali limfna ročna drenaža ali refleksoterapija stopal in dlani. Za profesionalno masažo plačate le 14€(vrednost 40€)

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


3 ODLIČNE PONUDBE MASAŽ Z NARAVNIMI OLJI V TRAJANJU 60 MINUT + 2 DODATKA, TUDI PO VAŠI IZBIR!

  • Klasična ročna masaža ALI Limfna ročna drenaža ALI Refleksoterapija stopal in dlani z naravnimi olji
  • 2 DODATKA PO IZBIRI - ognjičev piling telesa, profesionalni z mousse peno, ali pa vroči vulkanski kamni

V Masažnem salonu Ajda v Grosupljem so vam po prav NEVERJETNI CENI pripravili kar tri različne masaže z naravnim oljem, bodisi ročno masažo celega telesa bodisi limfno ročno drenažo bodisi refleksoterapijo stopal in dlani.

 

KLASIČNA ROČNA MASAŽA: Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Redna masaža nam omogoča, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Klasična masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Boljšo prekrvavitev znatno podpira tudi razširjanje krvnih žil, ki ga zaradi trenja povzroča nastajajoča toplota.

 

LIMFNA ROČNA DRENAŽA: Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah. Limfna tekočina ima nalogo čistit organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa, kajti s tem preprečimo nastajanje bolezni in krepitev imunskega sistema.

 

REFLEKSOTERAPIJA STOPAL IN DLANI: je oblika terapije, ki se je skozi čas razvila v specifično masažo točno določenih točk na stopalu, ki ustrezajo posameznemu organu človekovega organizma.
Refleksoterapija je metoda, ki preko dotika masažnih tehnik refleksnih con stimulira točke na stopalih in preko njih povzroča reakcije na organih in organskih sistemih.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.