Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

50% popusta - PODALJŠEVANJE TREPALNIC IN OBLIKOVANJE OBRVI (oseb: 1) v vrednosti 90€, le za 45€

50% popusta - PODALJŠEVANJE TREPALNIC IN OBLIKOVANJE OBRVI (oseb: 1) v vrednosti 90€, le za 45€

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Parmanentno podaljševanje trepalnic (1 - 2 uri).
Profesionalno oblikovanje obrvi z metodo Anastasia Beverly Hills (30 min).
Trepalnice extream lashes v več...


Pri podaljševanju trepalnic se uporabljajo sintetične dlačice, ki na pogled in dotik delujejo popolnoma naravno. Nanašajo jih posamično na eno naravno trepalnico, tako da nastane naraven videz. Trepalnica običajno izpade po 3 do 5 mesecih. Za vzdrževanje volumna so potrebni redni refili oziroma obnove na približno 4-5 tednov. Pri podaljševanju trepalnic uporabljajo različne dolžine (7mm-15mm), debeline in ukrivljenosti umetnih trepalnic. Sintetične dlačice delujejo popolnoma naravno, saj so izjemno elastične in intenzivno črne barve. Največja prednost podaljševanja trepalnic je, da uporaba maskare ni več potrebna. Posebno lepilo, ki ga uporabljamo pri podaljševanju je odporno na vsakodnevno tuširanje, športne aktivnosti,... Podaljševanje trepalnic je primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč.
 
Profesionalno oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills se razlikuje od klasičnega oblikovanja obrvi po tem, da poteka oblikovanje obrvi s posebnimi šablonami, ki so različnih oblik in velikosti tako, da ustrezajo različnim potezam in oblikam obraza. 
Pri oblikovanju obrvi poskušajo ohraniti naravni lok in širino obrvi. Izberejo najprimernejšo šablono glede na vaš obraz (velikost in oblika), nato zarišejo linijo obrvi, ostale obrvi, ki so izven te linije pa nežno populijo s pinceto ali odstranijo z voskom. Pred prvim obiskom oblikovanja obrvi je najboljše, če si pustite rasti obrvi najmanj tri tedne.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.