Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

53.3% popusta za 3 DNEVNI ODDIH ZA 2 OSEBI, 2x nočitev z zajtrkom v novem in luksuznem Hotelu Exclusive****, Sarajevo

53.3% popusta za 3 DNEVNI ODDIH ZA 2 OSEBI, 2x nočitev z zajtrkom v novem in luksuznem Hotelu Exclusive****, Sarajevo

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Ponudba zajema:  3 dni/2 nočitvi z zajtrkom za dve osebi, turistična taksa je vključena v ceno, brezplačen brezžični internet, SAT TV z LCD monitorjem, klima,brezplačno parkiranje. Otroci do 7. leta bivajo brezplačno. V hotelu je frizeski salon, fitness in wellness - savne, solarij in raznovrstne masaže.
Vabimo vas v nedavno odprti Hotel Exclusive****, ki s svojo lokacijo omogoča, da se po dnevu polnem neverjetnih trenutkov umaknete v mirnejši del mesta in uživate v vseh presežkih, ki vam jih hotel ponuja. Med drugim vam nudi wellness storitve, frizerski salon, brezplačen brezžični internet, SAT TV z LCD monitorjem, klimo in Rent-a-car.
Ker vas bo bosansko-hercegovska prestolnica navdušila tako s številnimi zgodovinskimi in verskimi objekti kot tudi s svojo odlično in tako opevano kulinariko, ter izjemnemu nočnem življenju, je vsekakor prav, da tem presežkom sledi tudi vrhunska namestitev.
Vse sobe so A kategorije: velikost okoli 22m2, zakonska postelja, SAT TV z LCD monitorjem, klimatska naprava, mini bar, velika hitrost interneta (LAN) priključek, telefon, mini sef, kopalnica s prho, SOS in kartica varnostnega sistema, kozmetični in higienski izdelki, hotelski copati, sušilnik za lase, brezplačno pokrito parkirišče, ki je osvetljeno in pokrito z video nadzorom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.