Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Noč i Dan 3*, Tuheljske Toplice: Oddih v namestitvah Noč i Dan in kopanje v največjem hrvaškem bazenskem in wellness kompleksu -34%! Vključen poplenzion!

Noč i Dan 3*, Tuheljske Toplice: Oddih v namestitvah Noč i Dan in kopanje v največjem hrvaškem bazenskem in wellness kompleksu -34%! Vključen poplenzion!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Napolnite svoje baterije v največjem hrvaškem bazenskem in wellness kompleksu - Termah Tuhelj! Sproščujoč 3-dnevni oddih, za 2 osebi, v čudovitih sobah Noć i dan 3* za le 133 €, namesto 202 €! Vključen 2x polpenzion ter...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev za 2 osebi v namestitvah Noč i Dan 3*,2x zajtrk za 2 osebi,2x večerja za 2 osebi,2x celodnevno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Vodnega planeta Term Tuhelj za 2 osebi.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.12.2014.PODALJŠAJTE ODDIH! Za daljše počitnice lahko združite več potrdil. Količina 2 pomeni 4x nočitev.Opis ponudbe
Restavracija in prenočišče Noć I Dan 3* zagotavljajo nepozabno bivanje le pol ure stran od Zagreba, v idili Zagorja in Tuheljskih toplic, kjer boste lahko uživali v kopanju v največjem bazenskem in wellness kompleksu na Hrvaškem.
Okusno in elegantno opremljene sobe obsegajo zakonsko posteljo, omaro, komodo, trosed, fotelj ter stol. Sistem inteligentnih sob za enostavno pametno kontrolo energije, gretja in hlajenja, brezžični internet in tv. Moderna kopalnica je opremljena s hidromasažnim tušem, v sobi pa se nahajata tudi mini hladilnik in sef.
Avantura Vodnega planeta ponuja gostom nepozabno doživetje sestavljeno iz številnih vodnih atrakcij za otroke in odrasle, zabavo z glasbo in animacijskimi igrami, užitek in sprostitev ter bogato gastronomsko ponudbo restavracij na plaži. Posebnost Term Tuhelj pa so bazeni, ki se nahajajo na samem izviru termalnih voda in zdravilnega blata in so namenjeni tistim, ki si želijo občutiti zdravilno moč termalne vode in blata v neokrnjeni naravi.
Pospešenemu tempu življenja omogočite pobeg v dolgo pozabljene čase, sprostite se ob zvokih brbotanja potoka, ki teče v bližini mlina in trkanja mlinskega kolesa v objemu prečudovite narave.
Plačajte le 20 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Sproščujoč 3-dnevni oddih v objemu blagodejnih termalnih voda Tuheljskih toplic, za 2 osebi, vas bo stalo le 133 €, namesto 202 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 20 €, preostalih 113 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 0038598 9017 046 ali ivansinkovic@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ljudevita Gaja 2a, Tuheljske Toplice.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.12.2014.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 113 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: turistična taksa 7,00 kn/odrasli, 3,5 kn/otrok od 12 do 18 let, otrok do 12 let brezplačno. Zavarovanje 1,00 kn/osebo/dan.Doplačilo za 3. osebo za 2x nočitev s polpenzionom: 20 €.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Noć i dan 3* Kontaktni podatki: 0038598 9017 046 ali ivansinkovic@gmail.com Lokacija ponudnika: Ljudevita Gaja 2a, Tuheljske Toplice, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.