Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA: 50% popusta na 20 minut osebnega vedeževanja po telefonu. Naj vas vaša prihodnost ne preseneti nepripravljene; Tvoja Katarina

SLOVENIJA: 50% popusta na 20 minut osebnega vedeževanja po telefonu. Naj vas vaša prihodnost ne preseneti nepripravljene; Tvoja Katarina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vedeževanje po telefonu

Tvoja Katarina


Vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti in svetovanje pri iskanju rešitev iz različnih življenjskih stisk je duhovna intuitivna spretnost, ki ima tako dolgo tradicijo kot je staro človeštvo. V današnjem času je najbolj pogosto vedeževanje s kartami, ki podpira komunikacijo preko računalniških klepetalnic, osebnega obiska, telefona in elektronskega sporočila.

Odgovore na vsa naša vprašanja je mogoče dobiti v tistem trenutku, ko to najbolj potrebujemo, v udobju lastnega doma, zaupno in diskretno.

Z vpogledom v karte se poiščejo odgovori na vsa vprašanja, ki vas v določenem trenutku zanimajo. S pravilnim branjem in razumevanjem odprtih kart je mogoče najti odgovore na večino zastavljenih vprašanj.

Velikokrat se znajdemo v situaciji, ko potrebujemo nasvet, idejo ali pa zgolj drugo mnenje o neki situaciji, ki je za nas zelo pomembna, ampak žal nimamo dovolj informacij, da bi lahko sprejeli neko odločitev. V takih primerih nam izkušen vedeževalec pomaga pri iskanju najboljše rešitve za naš uspeh v prihodnosti.

Ciganske karte nam pokažejo, kateri doigodki so pomembni v našem življenju, kakšna so naša duševna stanja in čustvena dogajanja, kakšne so naše želje in potrebe, kaj razmišljamo.

Pokažejo nam različna čustva in občutke, kot je ljubezen, sreča in zadovoljstvo, hrepenenja, pa tudi razočaranja, jeza, strah, tesnoba. Pokažejo nam naše vizije, stanje naše življenjske energije in pomembnih dogodkov.
Izhajajo iz nekdanje Perzije (v današnjem času je to področje držav Egipt, Iran, Irak...) od koder so se razširile po vsem svetu.

Simbolika ciganskih kart je zelo preprosta, tako da zelo nazorno prikazujejo odgovore na naša vprašanja. Njihova enostavna simbolika skriva tisočletno znanje, izkušnje, sposobnosti in intuicijo naših prednikov.

Plačajte le 20,00 € namesto 40,00 € in ne prepustite svoje usode naključju ter izvedite kaj vas čaka na področju posla, čustev, družine...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.