Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VELENJE: 65% popusta na 60 minutni tretma beljenja zob z Beyond white spa belilno metodo. V samo eni uri do bolj belih zob in bleščečega nasmeha; Lepotni Studio S

VELENJE: 65% popusta na 60 minutni tretma beljenja zob z Beyond white spa belilno metodo. V samo eni uri do bolj belih zob in bleščečega nasmeha; Lepotni Studio S

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Beljenje zob s tehnologijo Beyond White Spa

Lepotni Studio S


Kot otroci smo imeli vsi lepe, bele, lesketajoče se zobe. Z leti pa se zobje obarvajo zaradi našega načina življenja. Najpogosteje spremenijo barvo zaradi hrane, kave, čaja in cigaretov, nekateri pa tudi zaradi antibiotikov. Z rednim čiščenjem nam nekatere madeže uspe odstraniti, za tiste, ki pa so se usidrali globje v strukturi zoba, pa je tukaj najsodobnejša tehnologija beljenja zob Beyond White Spa.

Pri beljenju uporabljamo belilni gel, ki prodre globoko v zobe in ga aktiviramo s pomočjo belilne luči. Gel pod vplivom hladne svetlobe madeže razgradi in jih odstrani. Rezultat pa so beli zobje. Ja, tako preprosto je!
Beyond White Spa metoda je ena najpopularnejših, najbolj učinkovitih, varnih in preprostih belilnih postopkov. Dovolj je en tretma, ki traja 60 minut in iz salona boste odšli z bolj belim nasmehom.

Pomembno pred beljenjem zob:
  • v kolikor ste nagnjeni k nabiranju zobnega kamna, ga je potrebno pred beljenjem odstraniti pri stomatologu
  • na umetnih zobeh in prevlekah beljenje nima učinka
  • v kolikor imate zobobol oz karies, pred beljenjem obiščite svojega zobozdravnika da vam popravi zobovje
  • pred beljenjem si je potrebno zobe očistiti z zobno kremo in krtačko

Pomembno po beljenju zob:

  • 24 ur po izvedbi postopka beljenja se odsvetuje pitje kave, rdečega vina, čaja in drugih obarvanih pijač, prav tako se izogibajte obarvani hrani ter ne kadite!
  • ne uporabljajte agresivnih polirnih zobnih krem za beljenje zob iz proste prodaje (priporočamo Yotuel zobno pasto, ki jo lahko dobite pri nas ali v lekarnah)

Plačajte le 98,00 € namesto 280,00 € za spet lepe in bele zobe s katerimi boste očarali vsakega sogovornika.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.