Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

90 minutna NEGA OBRAZA z DERMALOGICO profesionalno kozmetiko (površinsko čiščenje + globinsko čiščenje + piling + maska + negovalno sredstvo + masaža ) v Salonu LaVida v Ljubljani

90 minutna NEGA OBRAZA z DERMALOGICO profesionalno kozmetiko (površinsko čiščenje + globinsko čiščenje + piling + maska + negovalno sredstvo + masaža ) v Salonu LaVida v Ljubljani

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Vas zanima vrhunska nega obraza z vidnim rezultatom - sijočo kožo?
Odgovor se skriva v Dermalogica negi doma in v kozmetičnem salonu LaVida!
Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja.
Nega vašo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati.
Pestra ponudba različnih negovalnih postopkov omogoča, da se ti lahko prilagajajo glede na problematiko in ti kože. Tako se najde, za vsak tip kože posebej, način kako tretirati mastno kožo, akne, rdečico, občutljivost, hiperigmentacijo, razdraženo kožo in gube. Negovalni postopek lahko vedno izberete sami, seveda pa lahko izbor prepustite profesionalni kozmetičarki, ki bo postopek, vsakič posebej prilagodila potrebam vaše kože v danem trenutku in s tem bo učinek nege še dodatno povečan.
Dermalogica kozmetika
Leta 1985 prvic predstavljena Dermalogica je povzrocila pravo revolucijo na podrocju profesionalne nege kože. To je bila prva linija preparatov brez težkih olj, alergijsko problematičnega lanolina in njegovih derivatov, aknotvornih umetnih barvil, dražecih dišav, izsuševalnih alkoholov in formaldehidnih konzervansov. Ustanoviteljici Dermalogice Gospe Jane Martin-Wurwand je s popolno predanostjo kozmetologiji v dobrih dvajsetih letih uspelo razviti celovit sistem za nego obraza in telesa in prepričati uporabnike po celem svetu. Krog klientov, ki ji zaupa je izreden - od znanih osebnosti, Hollywoodskih zvezd, do mladostnikov, ki jim problematična koža povzroča težave. Dermalogica uporablja vrhunske naravne sestavine: komplekse  naravnih sestavin, etericna, hidroesencna in aromaticna olja, rastlinske in zelišcne izvlecke. Vse so iz obnovljivih virov, so brez primesi živalskega izvora in niso testirane na živalih.
K negi vam pripada tudi "FACE MAPPING" – hitra ocena stanja vaše kože in posvet pri Dermalogica specialistu za nego kože.
‘Face Mapping’ je posebna metoda, ki so jo razvili strokovnjaki pri Dermalogici in s pomočjo katere boste stopili na pot proti zdravi koži. V dveh korakih bodo identificirali vaše stanje in vam svetovali o negi in optimalnih izdekih za vaše stanje. Vaše težave s kožo bodo pri Dermalogici rešene.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.