Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

NAJEM MOBILNE HIŠKE za 4-5 OSEB v kampu Park Mareda v Istri + možno koriščenje BAZENA v Hotelu Maestral****

NAJEM MOBILNE HIŠKE za 4-5 OSEB v kampu Park Mareda v Istri + možno koriščenje BAZENA v Hotelu Maestral****

24%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Jesensko doživetje v čudovitem in prenovljenem kampu Park Mareda v Novigradu!
V naselju 56 moderno opremljenih mobilnih hišic. Namen naselja ja gostom ponuditi občutek bivanja v bogatem naselju, a hkrati obdržati pridih starih Istrskih vasic.
Sproščujoče počitnice na sanjski Jadranski obali Novigrada vas vabijo, da pustite ves stres doma in pridete v zavetje borovcev, na sončno stran, kjer boste v lepe kampu zagotovo preživeli nepozaben družinski ali romantični jesenski in predvsem miren oddih.
Ponudba zajema 1x nočitev v mobilni hišici Classic, katere se nahajajo na sončni strani kampa in bližini morja.
Vsaka hišica ima 24m2, pokrito teraso, parkirišče na svoji parceli. Hišice so zelo udobne in lepo opremljene. Kuhinja ima hladilnik, štedilnik, napo in pribor za 5 oseb, ter vse ostalo kar potrebujete za udobno dopustovanje. 
Kupci kupona imajo 30%popust za koriščenje bazena v hotelu maestral**** v času bivanja v kampu, med 10 in 13 uro (4km od kampa). 
KAMP PARK MAREDA****
Kamp Park Mareda leži 4 km severno od Novigrada, ob kilometer dolgi plaži, ki ima tudi betoniran del za sončenje. Polovica kampa je urejena v parcelah, drugi del pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. V akciji Naj kamp je bil kamp Park Mareda leta 2012 izbran za najboljši, leta 2013 pa za 3. najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Istri. V zadnjih letih so v kampu Park Mareda uredili nove kamping parcele, prenovili vse sanitarne objekte , postavili naselje mobilnih hišic, ki so jim dodali dva večja bazena in lokal ter otroško igrišče. Večina kamping parcel ima senco, nekoliko manj jo imajo le parcele ob morju. Del parcel je urejenih na travnati površini, drugi del pa na pesku. Nekaj parcel ima poleg elektrike tudi vodo. Za šotoriste je del kampa ostal še vedno neparceliran. V kampu imajo več različnih tipov mobilni hišic, od klasičnih do premium hišic in hišic v istrskem stilu, ki so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in zunanjo teraso. Vse hišice so klimatizirane. Znotraj naselja mobilnih hišic imajo tudi bazene, novo otroško igrišče in dva lokala ter skupen prostor z žarom, istrskim vodnjakom in botaničnim vrtom.
Plaža v kampu je večinoma kamnita z manjšimi prodnatimi deli, kjer je lažji vstop v morje. Na sami plaži je urejen prostor za sončenje, postavljeni so tudi senčnih in ležalniki. Zgrajen je nov bazen – plimno kopališče, ki je napolnjeno z morsko vodo.
Ob plaži je urejen lokal, restavracija, otroško igrišče in športni center z igrišči za odbojko, tenis in mini golf. Tik ob kampu deluje trgovina, pekarna in trafika, picerija je oddaljena 300 metrov. Gostom je na voljo brezplačni dostop do interneta. 
Oddih na morju, ki ga ne boste pozabili! Zagotovo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.