Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Priročna in natančna DIGITALNA TEHTNICA za prtljago, za na tržnico ali ribolov... tehta do 50kg in prikazuje temperaturo prostora/okolja + poštnina je BREZPLAČNA

Priročna in natančna DIGITALNA TEHTNICA za prtljago, za na tržnico ali ribolov... tehta do 50kg in prikazuje temperaturo prostora/okolja + poštnina je BREZPLAČNA

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Priročna elektronska tehtnica je primerna za vse, ki želite enostavno, hitro in natančno izmeriti težo prtljage, kakšne večje škatle ali vreče. 
Digitalna tehtnica je primerna, da jo s seboj vzamete (saj je majhna) tudi na tržnico, ribolov oz. kamorkoli, kjer potrebujete priročno tehtnico, ki natančno izmeri težo vse do 50 kilogramov. Poleg meritve teže, pa tehtnica izmeri tudi temperaturo prostora in okolja. 
Digitalna tehtnica vam prikaže težo v kg ali v Ib, ima kapaciteto do 50 kg / 110 lb, prikaže sobno temperaturo v C ali v F, ima LCD številke, prikaže preveliko težo (nad 50 kg), napaja se s 1 x 3V litijeva baterija ( CR 2032 ).
Tehtanje je enostavno, le ovijete trak okoli držaja vaše prtljage in kavelj zataknete v kovinski trikotnik (kot kaže skica na originalnih navodilih), nato pritisnite za vklop tehtnice preden prtljago dvignete. Ko se na zaslonu pojavijo ničle pritisnite UNIT za izbiro merske enote (kg ali lb). Za ponovno tehtanje pritisnite Z/T za resetiranje LCD zaslona na ničlo. Nežno dvignite tehtnico, ki mora biti ves čas v horizontalni legi. Na LCD zaslonu se prikaže teža bremena (prtljage), ki ga dvigujete. Počakajte, da se izpis teže stabilizira ( 3 krat utripne in zaklene ). Teža ostane izpisana 2 min., zatem se samodejno izklopi. Če želite izpis predčasno prekiniti (ko je le-ta v zaklenjenem stanju) pritisnite Z/T za resetiranje LCD zaslona na ničlo in lahko pričnete z novim tehtanjem.
Za prikaz sobne temperature pritisnete za vklop tehtnice in počakate, da se na LDC zaslonu pojavijo ničle. Pritisnete UNIT za prikaz temperature ( v Celzijih ali Fahrenheitih ). Za vrnitev v področje tehtanja ponovno pritisnite UNIT. Tehtnica se napaja preko 3 V litijeve baterije oznake CR2032 - prva je priložena in jo vstavite v nosilec za baterijo kot je prikazano na skici v priloženih originalnih angleških navodilih – POZOR na pravilno lego (polarnost) baterije kot to kaže skica! Kadar se na LCD zaslonu prikaže Lo –pomeni, da moč baterije usiha in bo potrebna zamenjava.
Za čiščenje tehtnice NE UPORABLJAJTE VODE ali drugih KEMIČNIH ČISTILNIH SREDSTEV – obrišite jo samo z vlažno krpico! Za točnost meritev ne uporabljajte tehtnice v območjih povečanega magnetnega polja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.