Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Dva ŠČITNIKA za BOLEČE, DEFORMIRANE in UKRIVLJENE NOŽNE MEZINČKE - Rezultati zagotovljeni

Dva ŠČITNIKA za BOLEČE, DEFORMIRANE in UKRIVLJENE NOŽNE MEZINČKE - Rezultati zagotovljeni

78%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Imate tudi vi težave z deformacijo mezincev na nogi? Ne le bolečina s katero se spopadate vsakodnevno, tudi sam estetski videz je izjemno moteč.
Silikonski ščitniki vam bodo ob vsakodnevni uporabi pomagali odpraviti in omiliti bolečino kot tudi deformacijo. Priporočajo jih vsi zdravniki pred in po operaciji deformacije nožnih mezincev.
V kompletu prejmete kar dva ščitnika za ukrivljen nožni mezinec (prilagajata se obema nogama). Ščitnik za mezinčev sklep na nogi je anatomsko oblikovan tako, da se prilagodi nepravilni obliki sklepa. Primeren je za nošenje v udobnih čevljih in copatih. Uporaba ščitnika poveča krvni obtok in izboljša ravnotežje.
VZROK
Osnovni vzrok je dedna predispozicija, tako, da opažamo, da je pri določenih družinah deformacija bistveno bolj pogosta. Če imate deformacijo to še ne pomeni, da jo bo zagotovo imel tudi vaš potomec, saj na razvoj deformacije bistveno bolj vpliva neprimerna obutev.
Predvsem so to trdi čevlji, v sprednjem delu zašiljeni, nepravilne velikosti in z previsokimi petami. Tipično se ob rednem nošenju neprimerne in pretesne obutve mezinec sčasoma vse bolj ukrivlja pa se zaradi pritiska obutve najprej pojavita oteklina in rdečina, sledi pa zadebelitev kosti in mehkih tkiv, ter postopno vse hujša bolečina in postopno omejena gibljivost. Pritisk čevlja sili male prste v vse večji prepogib, razvijejo se deformacije na malih prstih in boleči otiščanci.
Vzroki za deformacijo torej so:
- nagnjenost oz. predispozicija (dednost)
- sekundarno pri ploski nogi
- tesna in visoka obutev, čevlji z visoko peto,nepravilna velikost čevlja
- hipermobilna prva stopalnica
Uporaba:
V začetku uporabljajte ščitnike 2-3ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v desetih dneh čas uporabe 6-8ur. Rezultati zagotovljeni!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.