Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lepši DEKOLTE z MODRČKOM Instant Uplift Bra + Poštnina je že vključena v ceno

Lepši DEKOLTE z MODRČKOM Instant Uplift Bra + Poštnina je že vključena v ceno

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Naraven in preprost način za sanjski dekolte!
Z Instant UpLift čudežnim nedrčkom boste zažarele in pokazale ravno prav svojih oblin, saj bo številka vaše košarice v hipu za eno številko večja in z njo bo večja tudi vaša samozavest! Čudežni nedrček ustvari videz večjega in lepšega dekolteja, v trenutku izboljša vašo samozavest, je enostaven za uporabo in na voljo v vseh velikostih!
Čudežni nevidni nedrček Instant Uplift Bra je poskrbel za pravo svetovno norijo, saj podpira prsi in jih potisne skupaj, nameščen je nad običajen nedrček, je enostaven za uporabo, primeren na vse ženske in poskrbi za boljšo držo.
Ne želite dragega operativnega posega, saj vas je strah, pa tudi finančno si ga ne morete privoščiti? Podpiramo vas pri tem! Čudežni nedrček pa bo podprl vaše prsi in vas v trenutku spremenil v še bolj privlačno damo, ki bo privlačila poželjive poglede moških in nevoščljive poglede drugih žensk.
Kot da ni dovolj to, da bo Uplift Bra povečal košarico vaših prsi, je tu še ena dobra novica. Unikaten inovativni dizajn nedrčka skrbi za bolj pokončno držo in s tem preprečuje zgrbljenost.
Če vas skrbi, da se nedrček opazi pod oblačili, vas lahko takoj pomirimo. Če imate oblečeno zares tanko oblačilo, se morda lahko opazi kakšna gubica na hrbtu, a verjemite – nihče ne bo opazil, da nosite Uplift Bra, saj bo vsa pozornost usmerjena na druge dele vašega telesa!
Vsaka ženska ima svoj najljubši nedrček, ki ga bo lahko še vedno nosila skupaj z Instant Uplift Bra, ki se zelo lepo prilega telesu in oblikuje božanski dekolte brez kakršnegakoli motečega občutka.
Že danes poskrbite, da boste jutri videti bolj samozavestne!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.