Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

33 % popust na probiotike za dojenčke in otroke stare do 5 let.

33 % popust na probiotike za dojenčke in otroke stare do 5 let.

33%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Imate doma otroke stare od 0 do 5 let? Potem se zagotovo poznate občutek, kako je, ko zbolijo in vas ob pogledu na male bolnike prav stitka pri srcu.
Še posebej občutljivi so dojenčki pri katerih hitro pride do prebavnih težav in krčev. Takrat te majhni želodčki potrebujejo le pomiritev in odpravo prebavnih težav. Otroške infekcije zdravniki prepogosto zdravijo z antibiotiki. Antibiotiki pa žal ne uničujejo le slabih bakterij v črevesju, ampak tudi koristne. Ob zdravljenju z antibiotiki moramo poskrbeti, da otroku vrnemo izgubljene koristne bakterije, le tako lahko obnovi in razvija naprej svoj imunski sistem. V nasprotnem primeru lahko pride do tega, da se bo vaš malček svoje celo otroštvo spopadal z boleznimi.
PROBIOTIKI za OTROKE in DOJENČKE stare od 0 do 5 let, v prahu, bodo poskrbeli za odpravo prebavnih težav vaših otrok na najbolj naraven način! Enostavno jih primešamo hrani ali pijači, zadoščajo pa za 1,5 do 3 mesece.
Koristi probiotikov pri dojenčkih in otrocih:
Pomagajo pri zdravljenju trdovratne driske pri otrocih.Zmanjšujejo tveganje za nastanek izpuščajev pri otrocih.Probiotiki in prebiotiki izboljšajo simptome pri otrocih z atopijskim dermatitisom.Preprečujejo ekcem in atopijski ekcem pri dojenčkih.Zmanjšuje dihalno alergijske bolezni kasneje v življenju.Ima pozitivne učinke na simptome zaprtja pri otrocih.Zmanjšujejo nezaželene učinke pri jemanju antibiotikov, driski,...Skrajšajo trajanje in resnost prehlada.Kako izbrati dober probiotik za otroka?
Samo dovolj močan probiotik s pravimi probiotičnimi sevi lahko koristi vašemu otroku. Ko boste izbirali probiotik za vašega malčka, bodite pozorni, da probiotik vsebuje dovolj probiotičnih bakterij (vsaj nekaj milijard) in ima dovolj probiotičnih sevov, saj v nasprotnem primeru ne bo imel nikaršnega vpliva na črevesno floro otroka.
Zakaj probiotikPrimadophilus Children?
Ena merica vsebuje 3 milijarde CFU koristnih probiotičnih bakterij in 7 sevov bakterij.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.