Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Spletična.si: Heidi Klum Shine 30 ml -52%

Spletična.si: Heidi Klum Shine 30 ml -52%

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ženska toaletna voda Heidi Klum Shine z razpršilcem po ekskluzivni ceni 5,5 €, namesto 11,5 €! Sijoč, razkošen in prefinjen vonj, s katerim boste zasijali. Količina stekleničke je 30 ml.


Kaj ponudba vključuje?
Heidi Klum Shine (Eau de Toilette) 30 ml.Ženska toaletna vodica.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2014.Opis ponudbe
Ženska toaletna voda Heidi Klum Shine je privlačna in zapeljiva sadno-cvetlična dišava, ki vas bo ovila v sijoč in razkošno prefinjen vonj, v oblačku katerega boste zasijali! Shine se odpre z notami mandarine, roza popra in hruške, v središču parfuma so mimoza, šmarnica in sončnica, v bazi pa vanilija, tonka fižol in mošus. Toaletna voda Heidi Klum Shine je odlična kombinacija lahkih cvetličnih in subtilno sladkih vonjev.
Količina mest je omejena! Pritisnite gumb NATISNI in si BREZPLAČNO (0,0 €) natisnite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celotno ekskluzivno ceno pa plačajte pri ponudniku*. Opombe
Ekskluzivno ceno plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. prevzemu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (gumb KUPI), vam ponudnik ob prevzemu zaračuna redno ceno artikla.POTEK NAROČILA je naveden na potrdilu o ekskluzivni ceni, ki ga pridobite ob končani rezervaciji na strani Mestoidej (gumb KUPI). Za več informacij o artiklu se obrnite na 080 30 35 al info@spleticna.si.Lokacija ponudnika: Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.10.2014.Znesek 5,50 € plačate neposredno ponudniku ob prevzemu oz. v dogovoru s ponudnikom.Rok dobave: 7-10 delovnih dni. Ponudnik vas bo obvestil po emailu, ko bo pošiljka odposlana.Poštnina: Strošek poštnine je fiksen (3,60 €) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pri vrednosti naročila nad 80 € so stroški dostave brezplačni. Pri osebnem prevzemu se poštnina ne zaračuna.Količina je omejena zato priporočamo čimprejšnje naročilo.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Ujeda d.o.o. Kontaktni podatki: 080 30 35 ali info@spleticna.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.