Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 57% popusta na 90 minut energijske masaže telesa, ki bo poživila vaše telo in vas ponovno napolnila z energijo; Timeless - Popolna sprostitev

LJUBLJANA: 57% popusta na 90 minut energijske masaže telesa, ki bo poživila vaše telo in vas ponovno napolnila z energijo; Timeless - Popolna sprostitev

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Energijska masaža telesa

Timeless - Popolna sprostitev


Energijska masaža ponuja popolno revitalizacijo telesa, uma in duha. Pri tem se uporablja kombinacija različnih masažnih tehnik (klasične, tu-ina, refleksne, športne, akupresure...), terapevt pa vas zna ob tem usmerjati k pravilnem dihanju in sproščanju.

Energija v telesu kroži skozi meridiane, vsak meridian potuje skozi enega od naših organov in se po njem tudi imenuje. Kadar pride do zastoja v enem izmed meridianov zaradi nepretočnosti, lahko pride do obolenja ali slabega počutja, največkrat pa vsaj do bolečin.

Pri energijski masaži se vzpostavi ponovna pretočnost meridianov, kar posledično pripelje k ponovni vzpostavitvi zdravja. Tako se uspešno odpravlja bolečine v križu in bolečine zaradi razbolelih mišic, ki imajo pogosto vzrok v slabem energijskem pretoku.

Energijska masaža temelji na individualnem pristopu ter prilagajanju trenutnemu psihofizičnemu stanju posameznika, kar je ključnega pomena za vzpostavljanje energijskega pretoka. V vašem telesu se posledično pričnejo odvijati procesi prenove energije in notranje moči, kar se v vsej svoji popolnosti odraža tudi v vašem življenju. Življenjska energija je tista, ki daje našemu življenju polet, ohranja vitalnost in zdravje življenjskih sistemov in s tem organov v našem telesu. Negativne misli, občutki strahu, travme se vtisnejo v naš spomin v energijski obliki. Napetost in stres, ki sledita tovrstnim miselnim vzorcem, pa sta zaradi zakrčenosti telesa v prej omenjenih stanjih glavna vzroka blokade energijskega pretoka.

Z energetsko masažo se pretok energije ponovno izravna.

Plačajte le 30,00 € namesto 70,00 € za 90 minut energijske masaže in se zopet napolnite z energijo, ki jo boste potrebovali v hladnih in kratkih jesenskih dneh.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.