Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

50% popusta - MASAŽA IN PILING (oseb: 1) v vrednosti 70€, le za 35€

50% popusta - MASAŽA IN PILING (oseb: 1) v vrednosti 70€, le za 35€

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Paket pilinga in masaže dolg 70 minut.
15 minutni piling za pomiritev kože.
55 minutna masaža s toplim pomarančnim olje,
Bon velja 3...


V današnjem stresnem in pretežno sedečem tempu življenja je nujno, da posrbite za naravno ravnovesje svojega telesa. To boste izjemno dobro uravnavali, če si boste večkrat vzeli čas za masažo celega telesa.

Kadar so vaše mišice zakrčene je pretok krvi in kisika po vašem telesu veliko slabši, kar povzroča slabo počutje in utrujenost. Večina se večkrat zateče k tabletam, pa vendar je veliko bolje, če greste redno na masažo, ki bo zmehčala in prekrvavila vaše mišice.

Masaža spodbuja ali miri, to je odvisno od globine in hitrosti masiranja. Odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, torej poskrbi za dobro počutje. Nekateri so prepričani, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

V tej ponudbi boste deležni pilinga s soljo mrtvega morja, ki kožo pomirja in krepi proces obnavljanja. Sledila pa bo masaža z obilico toplega pomarančnega olja, ki kožo nahrani in osveži. Masaža se izvaja z dolgimi, nežnimi gibi. Izredno pomirja in obenem poživlja, koža pa postane mehka in voljna.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.