Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

24% popusta - Prelepa dolgolaska le v nekaj urah (oseb: 1) v vrednosti 340€, le za 260€

24% popusta - Prelepa dolgolaska le v nekaj urah (oseb: 1) v vrednosti 340€, le za 260€

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prelepa dolgolaska le v nekaj urah.
Podaljševanje las - 60 cm.
Paket 100 podaljšov z naravnimi lasmi najvišje...


Lepi in sijoči lasje lasje so pomemben detajl privlačnosti in s tem sanje vsake ženske. Za ureditev želene pričeske pa je pogosto potrebno precej časa, da lasje zrastejo do potrebne dolžine. V primeru, da nimate časa čakati da lasje zrastejo ali pa preprosto hočete lepo frizuro takoj se lahko odločite zapodaljševanje las.

Podaljšanje las se izvede tako, da se lasni podaljški s pomočjo keratinskih spojev pritrdijo na vaše lastne lase in poleg podaljšanja vaše lase tudi zgostijo.

Za podaljševanje uporabljamo naravne lase najboljše kvalitete, ki so odporni proti vsem zunanjim vplivom, lahko jih normalno kodramo, barvamo, likamo,umivamo in češemo. S takšnimi lasmi lahko tudi plavamo ali obiščemo solarij. Na razpolago je cela barvna paleta las, tako da boste brez težav našli pravi odtenek zase. Obstojnost lasnih podaljškov je cca. 6 do 8 mesecev.

Podaljševanje las je primerno, oziroma celo priporočljivo tudi za ženske z izrazito tankimi in redkimi lasmi.

Lasni podaljški so narejeni iz najkvalitetnejših indijskih las, obdelani po najnovejšem postopku, ki ohrani kvaliteto las. Lasje ostanejo voljni, se ne vozlajo in zatikajo. Lasni podaljški so na razpolago v poljubnih barvah in dolžinah. Zato se lahko iz kratkolaske spremenite v prelepo dolgolasko v nekaj urah. Gosti, dolgi, lepi in bleščeči lasje so vam dostopni takoj.

Lasni podaljški se namestijo na vaše lase s pomočjo keratinskih čepkov. Keratinski čepek je sestavljen iz keratinskih polimerov, ki omogočajo dihanje vašim naravnim lasem. Vaši lasje normalno rastejo naprej, podaljški na njih nimajo negativnega vpliva.

NEGA LASNIH PODALJŠKOV je zelo pomembna, priporočamo uporabo kvalitetne lasne kozmetike, šampona, balzama, obloge ali olja. Lasne podaljške je potrebno tudi krtačiti. S pravilno nego bodo lasje dalj časa ohranili elastičnost in lesk. Lasni podaljški so obstojni od 6 do 8 mesecev, življenjska doba pa je odvisna tudi od nege in hitrosti rasti vaših las.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.